Christian Larsen ude af VM

Christian Larsen spillede her til morgen lokal tid den afgørende playoff-kamp for at nå hovedturneringen ved VM individuelt i Shanghai. Han nåede dog ikke blandt de 128 sidste, da modstanderen hed Ri Chol Guk, Nordkorea, og aldrig lod Christian komme i gang. Normalt er Christians styrke i selve duellerne, og så langt nåede de to spillere sjældent hertil var Ri Chol Guk for overlegen i på de første to bolde. 
 
Christian tabte med 1-4 og var ikke i nærheden af sejren. Fra første bold var Christian under press og fik dermed intet spil i gang. “Når jeg ikke kan få gang i mit spil, er jeg hele tiden bagefter, og jeg kommer dårligt fra start i alle sæt, selv i det jeg vinder hvor jeg er bagud med 5-9 indn jeg vinder 11-9. Jeg føler mig hele tiden stresset, og misser jeg bare et par bolde, så er løbet kørt i disse korte sæt. Omvendt føler jeg at havde jeg sat dem, så havde jeg måske været med i alle sæt.” Siger Christian Larsen.
 
I dag var det udtalt hvor gode asiatere er til at spille skarpt på de første bolde, og Christians svaghed er serv og retur, hvor han halter efter de bedste. Ri Chol Guk var bedre i denne del af spillet og fik låst Christian der så meget tung ud, og blev fanget i defensiven.
 
Christian Larsen fik dermed tre kampe ved VM, og er som eneste dansker færdig idet han ikke spiller double.

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 30 53 94 35
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk