CL-motivationen i top:

Fredag aften skrives sæsonens sidste kapitel i Champions League – i hvert fald set med danske briller: Roskilde Bordtennis spiller deres sidste europæiske hjemmekamp i denne omgang, når franske GV Hennebont kommer på besøg i Roskilde Kongrescenter.

Franskmændene kan i truppen mønstre både en tidligere OL-guldvinder, koreanske Ryu Seung Min og en tidligere VM-bronzevinder og EM-sølvvinder, græske Kalinikos Kreanga, så der er endnu en gang dømt topsport i Roskilde, når RB lukker og slukker for CL-deltagelsen i denne omgang.

MICHAEL MAZE (Foto: btk61.dk)FINN TUGWELL (Foto: btk61.dk)ALLAN BENTSEN (Foto: btk61.dk)

Mens GVH, der er suverænt førerhold i den franske Pro A, som indtil sidste sæson husede både Michael Maze og Finn Tugwell, har førstepladsen i Gruppe A at spille for, er der “kun” æren tilbage at kæmpe for hos RB – men det er også vigtigt for holdet, siger en af eks-legionærerne:

“Der er meget at kæmpe for i aften; Dels for de mange trofaste tilskuere, og dels fordi vi altid vil gøre en god figur – det gælder om altid at give det bedste mulige indtryk af både holdet og sporten i almindelighed.

Alle kampe i Champions League er vigtige, og selv om vi ikke har andet at spille for end æren, har vi overhovedet ingen problemer med at sætte os op til i aften”, siger Finn Tugwell, der sammen med Michael Maze og Allan Bentsen stadig kan nå trediepladsen i gruppen.

Roskilde Bordtennis v GV Hennebont spilles altså i aften – der er Serve Off kl. 19:30 i Roskilde Kongrescenter, hvor der forventes op mod 1.000 tilskuere…

ROSKILDE BORDTENNIS - GV HENNEBONT

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 70 99 99
Kontaktperson e-mail: mlu@alomentor.dk