Comeback til Monrad

”Erfarenhed fornægter sig ikke. Jeg er sikker på, at Martin Monrad kan bidrage med en masse nyttig viden til den næste generation”, siger Linus Mernsten, områdeansvarlig for de danske seniorer.
Det var Linus, der tilbød Martin Monrad coach-rollen for Mikkel Hindersson, Morten Hyrup Rasmussen og Patrick Stobberup ved Finlandia Open, der spilles i Helsingfors fra 4.- 7. december.

Hovedpersonen selv siger i et interview med DBTU:
”Jeg kender både Mikkels- og Mortens spil særdeles godt, og kan guide dem indenfor de rammer, deres spil tillader det. Det nytter ikke, at de bliver sat til noget, som de ikke kan”, siger en motiveret Martin Monrad, der håber på, at kunne være en støttepæl med et køligt overblik.

I sin nye rolle som coach ser Martin Monrad det som en stor fordel, at han ”har været der selv” – rent mentalt.
”Jeg kan hjælpe med spillemæssig og taktisk forståelse, men vil også lægge mere ansvar over i spillernes egne hænder”, siger den tidligere seks-dobbelte danske mester i herresenior single, der senest optrådte på landsholdet i 2010.

Martin Monrad får forhåbentlig også mulighed for at række hænderne i vejret i rollen som coach.

Og når vi nu er ved Martin Monrad, så snyd ikke dig selv for DR’s reportage fra ungdoms-DM i 1990, hvor man kan se uddrag fra fire finaler, samt se korte interviews med nogle af finaledeltagerne. Martin Monrad er oppe imod Birger Vest i finalen i drengesingle. Se den 53,36 minutterne lange reportage her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk