Corona-restriktioner forlænget

Kategori: 
Dato: 
04.01.2021

- frem til 17. januar 2021. Nyt fra DIF.

Smittetrykket er fortsat højt i hele landet, og myndighederne har derfor besluttet at forlænge de nuværende corona-restriktioner frem til foreløbig den 17. januar 2021.
For foreningsidrætten betyder det, at 2021 desværre må skydes i gang uden indendørs idræt og med et forsamlingsforbud på max 10 personer for udendørs idræt.
DIF bakker op om myndighedernes seneste udmelding og har forståelse for, at de nuværende restriktioner - også på idrættens område - forlænges.

Coronaens indtog i marts har gjort 2020 til et meget vanskeligt år at være frivillig i - og selvom det er hårdt at det nye år starter på samme måde, håber DIF, at alle forbund og foreninger kan holde ud, så vores samfund kommer bedst muligt gennem den kommende tid.

Nedlukningen af indendørs foreningsaktiviteter gælder både i kommunale, private og kommercielle faciliteter, ligesom det omfatter både individuelle aktiviteter, holdaktiviteter og stævne- og turneringsaktiviteter.
Det er fortsat muligt at gennemføre træningsaktiviteter udendørs, så længe forsamlingsforbuddet på max 10 personer inkl. træner og øvrige retningslinjer overholdes.
Ændringen betyder også, at landsdækkende turnerings- og stævnevirksomhed bortset fra professionel idræt, i praksis bliver stort set umuligt at gennemføre.
Professionel idræt er fortsat undtaget fra de særlige restriktioner og kan derfor fortsætte indendørs træning.

For hele landet gælder, at det gældende forsamlingsforbud på 10 personer og kravet om mundbind forlænges frem til foreløbig den 28. februar 2021.

Du kan skrive til DIF's Corona-taskforce på corona@dif.dk.

Forfatter: 
DIF
Kontaktperson: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09