Da capo hos herrerne

DBTU DBTU DBTU DBTU
STIGA STIGA STIGA STIGA

Morgendagens DM-semifinaler i Herre Single bliver en gentagelse fra sidste års mesterskaber.

Den forsvarende danmarksmester Kasper Sternberg slog i sin kvartfinale lokale Morten Hyrup (4-2), og møder i morgen Allan Bentsen, der i sin semifinale slog Christian Kongsgaard med 4-0.

Topseedede Finn Tugwell kom for første gang under årets seniordanmarksmesterskaber fra bordt uden sættab – det skete, da han besejrede Martin Monrad i sin kvartfinale, og han møder i morgen kometen Jonathan Groth, der slog Mikkel Hindersson med 4-2.

Samtlige resultater fra DM 2012 kan ses under Mesterskaber og Stævner -> Danske Mesterskaber.

Søndagens finalestævne i Odense Idrætshal kan opleves LIVE på dr.dk via linket – der transmitteres fra ca. kl. 12:15, og man se samtlige fem slutkampe fra DM 2012!

FINN TUGWELL

Mandefald hos damerne
Ikke mindre end tre ud af de fire seedede spillere blev slået ud, da DM-kvartfinalerne i Dame Single blev afgjort lørdag eftermiddag i Odense Idrætshal.

Eneste overlevende af de seedede var storfavoritten Mie Skov, der besejrede veteranen Susanne Pedersen med 4-0, og Skov har dermed kurs mod sin syvende singletitel i træk og ottende i alt.

Største overraskelse var at Stefanie Christensen slog fnaleseedede Pernille Agerholm ud – det blev 4-2 til Christensen, der dermed har sikret sig sin første singlemedalje på seniorsiden.

Ligeledes Mie Jacobsen og Pernille Søndergaard er klar til semifinalerne efter at have slået hver deres seedede spiller ud i kvartfinalerne.

Jacobsen slog Sabine Borre med 4-1, mens Søndergaard eliminerede den tidligere tredobbelte danmarksmester, Trine Grauholm efter syv sæt, og dermed sikrede også Søndergaard sig sin første singlemedalje som seniorspiller. Søndagens semifinaler i Dame Single ser således ud:

Mie Skov, Roskilde – Mie Jacobsen, Århus
Pernille Søndergaard, Team Nørreå – Stefanie Christensen, Århus

MIE JACOBSEN

HJ-double semifinaleklar
Et enkelt seedet par måtte lade livet i Herre Double-kvartfinalerne, mens begge de finaleseedede par i Mixed Double nåede videre til søndagens slutkamp.

For andet år i træk er der juniordeltagelse i HD-semifinalerne qua parret Ruben Jensen/Claus Skov, der besejrede de lokale helte Frederik Dalager/Nikolaj Ilsøe fra medarrangørklubben, OB.

U21-spillerne Nicolas Brinch/Emil Madsen vandt i deres kvartfinale over semifinaleseedede Daniel Fynsk/Claus Rasmussen med 3-2, og er dermed klar til søndagens semifinaler, der ser således ud:

Allan Bentsen/Finn Peder Tugwell, Roskilde – Nicolas Brinch/Emil Madsen, Søhøjlandet
Ruben Jensen/Claus Skov, København/Roskilde – Morten Hyrup/Christian Kongsgaard, OB/Vedbæk

I Mixed Double mødes Mie Skov/Allan Bntsen og Pernille Agerholm/Morten Hyrup i finalen – det er fjerde år i træk disse par mødes i slutkampen, og niende gang Skov/Bentsen er i MD-finalen!

ALLAN BENTSEN & FINN TUGWELL

Otte seedede herrer videre
Endnu en runde i Herre Single er spillet ved DM 2012, og heller ikke i 1/8-finalerne snublede nogle af favoritterne til mesterskabstitel og medaljepladser.

Fem af de otte kampe endte med 4-0, mens topseedede Finn Tugwell endnu en gang brugte seks sæt for at komme videre i turneringen – denne gang var det Jakob Asmussen, der blev slået 4-2.

I kvartfinalerne, der spilles senere lørdag, mødes følgende otte spillere:

Finn Tugwell, Roskilde – Martin Monrad, Vedbæk
Mikkel Hindersson, Virum-Sorgenfri – Jonathan Groth, Vedbæk
Allan Bentsen, Roskilde – Christian Kongsgaard, Vedbæk
Morten Hyrup, OB – Kasper Sternberg, København

I Mixed Double er man klar til semifinalerne – alle fire seedede par gik videre, og mødes således:

Mie Skov/Allan Bentsen, Roskilde – Susanne Pedersen/Henrik Vendelbo, Ballerup/VSBTK
Trine Grauholm/Rasmus Klein-Døssing, OB – Pernille Agerholm/Morten Hyrup, Rønde/OB

PERNILLE AGERHOLM & MORTEN HYRUP

No surprises ved DM 2012
Der var ingen store overraskelser i 1. runde af de to singlerækker ved DM 2012, der blev spillet lørdag for- og eftermiddag, hvor samtlige favoritter gik videre til næste runde.

Den eneste mindre overraskelse skete i Herre Single, hvor kvalifikationsspilleren David Hindersson slog den seedede Morten Knudsen, der blev besejret med 4-3.

Topseedede Finn Tugwell måte bruge seks sæt mod den lokale kvalifikationshelt, 55-årige Carsten “Kosten” Jacobsen, men Tugwell vandt til sidst med 4-2.

I Dame Single måtte den danske landsholdsspiller Stefanie Christensen bruge alle syv sæt for at besejre Henriaetta Nielsen, der er landsholdsspiller for Færøerne.

Den tidligere tredobbelte danmarksmester, Trine Grauholm gjorde DM-come back med en klar sejr på 4-0 over Lone Hummeluhr – sidst Grauholm deltog ved DM var i 2005, hvor hun vandt.

DAVID HINDERSSON

Drenge/pigedouble-surprise
Dagens første overraskelse ved DM 2012 blev her til formiddag en realitet, da det lykkedes drenge/pige-doublen Nicoline Koefoed/Anders Lind at gå videre til kvartfinalerne.

Det unge doublepar besejrede Charlotte Polk/Ruben Jensen med 3-2, og belønnes nu med et møde med det rutinerede par Susanne Pedersen/Henrik Vendelbo, der er mesterskabernes ældste.

De første kampe i Herre Double er også blevet afviklet i Odense Idrætshal, og alle favoritterne er videre til 1/4-fnalerne – semifinaleseedede Daniel Fynsk/Claus Rasmussen måtte dog ud i fem sæt.

Samtlige resultater fra DM 2012 kan ses under Mesterskaber og Stævner -> Danske Mesterskaber.

ANDERS LINDNICOLINE KOEFOED

Første kvartfinale afgjort
Lørdagens første resultater fra DM 2012 er nu tikket ind, og blandt sejrherrerne m/k var damedoubleparret Mie Jacobsen/Stefanie Christensen, der med sejren i 1. runde, der samtidig var en kvartfinale, sikrede sig en medalje.

Der spilles det meste af dagen i Odense Idrætshal – de sidste kampe forventes afsluttet ca. kl. 18:00, hvorefter der er to finalister (Mixed Double) og otte semifinalister på plads.

Samtlige resultater fra DM 2012 kan ses under Mesterskaber og Stævner -> Danske Mesterskaber.

– læs mere om DM for Senior 2012 via linket herunder…

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 28 57 88 79
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk