DM-semifinalerne i BordtennisLigaen for damer blev servet i gang fredag aften, hvor BTK Viby tog imod Hvidovre Bordtennis.

I grundspillet havde Hvidovre klaret sig bedst, og de kunne derfor betragtes som favoritter. Omvendt råder Viby bl.a. over de 2 tidligere landsholdsspillere Pernille Pødenphant Søndergaard og Pernille Refstrup Agerholm. Derfor var der lagt op spændende semifinale, som spilles bedst ud af 3 holdkampe.

Kampen startede da også ud med en tæt double mellem Hvidovres Izabell Nørlem og Jocefina D. Haagensen som endte med en snæver sig til Viby.
Agerholm/Søndergaard – Nørlem/Haagensen: 7-11 / 11-8 / 11-6 / 12-14 / 11-9.

2 af BordtennisLigaens stærke unge spillere Sally Maribo og Jocefina D. Haagensen mødtes i holdkampens første single. Her var det Vibys Sally Maribo, der gik fra bordet som sejrkvinde.
Maribo/Haagensen: 9-11 / 11-9 / 11-4 / 11-9

Både Izabell Nørlem og Jocefina Haagensen vandt deres kampe over Pernille Søndergaard, men ellers var det Vibys spillere der vandt sine kampe, og Pernille Søndergaard sluttede af med en sejr over Hvidovres Mie Schou Salhauge på 3-0 til en samlet Viby-sejr på 6-2.

Bordtennislokalet i Viby var, som corona-restriktionerne pt dikterer, lukket for publikum, men seerne på livestream-signalet  kunne alligevel høre masser af klapsalver fra de 2 holds coaches og chauffører.

De 2 hold fortsætter semifinalen lørdag den 24. april kl. 14, hvor Hvidovre Bordtennis er værter i Frihedens Idrætscenter. En eventuel 3. finale spilles 25. april kl. 10 i Frihedens Idrætscenter.

Viby Hvidovre Bordtennis Score
Pernille Pødenphant Søndergaard Izabell Nørlem 3 – 2
Pernille Refstrup Agerholm Jocefina Daoya Haagensen
Sally Maribo Jocefina Daoya Haagensen 3 – 1
Pernille Pødenphant Søndergaard Izabell Nørlem 0 – 3
Pernille Refstrup Agerholm Mie Schou Salhauge 3 – 0
Pernille Pødenphant Søndergaard Jocefina Daoya Haagensen 1 – 3
Sally Maribo Mie Schou Salhauge 3 – 1
Pernille Refstrup Agerholm Izabell Nørlem 3 – 1
Pernille Pødenphant Søndergaard Mie Schou Salhauge 3 – 0

Foto: Skærmdump fra Pernille P. Søndergaard livestream af kampen.

Forfatter: Torsten Olav Sejr Hansen
Kontaktperson: Torsten Olav Sejr Hansen
Kontaktperson e-mail: 2rsten@gmail.com