Danmarks bedste DT-ekspert

Mikael Riis på 26 år kan med rette kalde sig Danmarks bedste DT-ekspert.

Han var nemlig bedst til at forudsige, hvilke hold der vandt de respektive senior-rækker i DT og hvem der vandt flest kampe i rækkerne.

Mikael Riis vinder med 8 rigtige svar ud af 16!

Det samme antal rigtige havde Emil Werdelin på 2. pladsen og Thomas Hjermind Jensen på 3. pladsen.

Mikael Riis udråbes som Danmarks bedste DT-ekspert, fordi der også var tre tillægsspørgsmål omhandlende DT.

I spørgsmål 1 gjaldt det om at finde ud af, hvor mange kampe Tobias Stemann Lau, Viby ville vinde i grundspillet i Stigadivisionen. I spørgsmål 2 skulle man finde ud af, hvor mange kampe Pernille Borgstrøm, AF Sorø BTK ville vinde i grundspillet i kvindernes Elitedivision og endelig gjaldt det i spørgsmål 3 om at finde ud af, hvor mange kampe unge Daniel Simonsen, Hillerød ville vinde i 1. division.
Her var Mikael Riis bedst.

Tobias Stemann Lau vandt 13 ud af 24 kampe, hvilket Mikael Riis ramte plet på. Emil Werdelin og Thomas Hjermind Jensen gættede begge på 14 kampe og fik altså minus 1.

Pernille Borgstrøm vandt 16 ud af 32 kampe, hvilket Emil Werdelin ramte nøjagtigt, mens Mikael Riis gættede på 13 (minus 3) og Thomas Hjermind Jensen på 12 (minus 4).

Daniel Simonsen vandt 15 ud af 23 kampe. Mikael Riis havde gættet på 16 (minus 1), Emil Werdelin på 21 (minus 6) og den optimistiske Hillerød-formand gættede på hele 25 sejre (minus 10) til purken, hvilket kostede dyrt i kampen om den fornemme hæder.

Mikael Riis sammenlagt minus 4, Emil Werdelin sammenlagt minus 7 og Thomas Hjermind Jensen sammenlagt minus 15.


Mikael Riis. Foto: Privat.

Tre tippere med 7 rigtige

På 4. pladsen kommer Rune Risgaard (minus 9), mens John Sabalic (minus 14) blev nr. 5 og Mads Larsen nr. 6 (ingen tip på de tre spillere).

Mikael Riis vinder en rain jacket og en landsholds t-shirt fra Stiga samt en OL i Rio t-shirt fra Jack & Jones.

Emil Werdelin vinder en rain jacket og en landsholds t-shirt fra Stiga og Thomas Hjermind Jensen vinder to landsholds t-shirt fra Stiga.


Tobias Stemann Lau fra Viby vandt 13 ud af 24 kampe i Stigadivisionen, hvilket quiz-vinder Mikael Riis ramte lige i r…. Foto: Jim Christensen.

De 16 spørgsmål (med de 16 rigtige svar):

1. Hvilken klub/hold vinder kvindernes hold-DM?
Sisu/MBK

2. Hvem vinder flest kampe i grundspillet i kvindernes Elitedivision?
Pernille Pødenphant Søndergaard, Sisu/MBK

3. Hvilken klub/hold vinder kvindernes 1. division?
Hvidovre

4. Hvem vinder flest kampe i kvindernes 1. division?
Jocefina Haagensen, Hvidovre

5. Hvilken klub/hold vinder herrernes hold-DM?
Roskilde

6. Hvem vinder flest kampe i grundspillet i herrernes Stigadivision?
Mikkel Hindersson, Virum-Sorgenfri BTK

7. Hvilken klub/hold vinder herrernes 1. division?
Hillerød GI

8. Hvem vinder flest kampe i herrernes 1. division?
Thomas Jensen, Brønshøj

9. Hvilken klub/hold vinder herrernes 2. division kreds 1?
Dragør

10. Hvem vinder flest kampe i herrernes 2. division kreds 1?
Kim Høgsberg, Dragør

11. Hvilken klub/hold vinder herrernes 2. division kreds 2?
Sisu/MBK

12. Hvem vinder flest kampe i herrernes 2. division kreds 2?
Rasmus Klein-Døssing, OB (39 ud af 39)

13. Hvilken klub/hold vinder herrernes 3. division kreds 1?
Herlev 2

14. Hvem vinder flest kampe i herrernes 3. division kreds 1?
Jeppe Spottog, Næstved BTK 3

15. Hvilken klub/hold vinder herrernes 3. division kreds 2?
Silkeborg BTK 2

16. Hvem vinder flest kampe i herrernes 3. division kreds 2?
Casper Staal, Sisu/MBK 2


Hvidovre vandt kvindernes 1. division. Foto: Fra facebook.

Gennemgang af konkurrencen

Af de tre med 8 rigtige var det kun Mikael Riis, der ramte Sisu/MBK som dansk mester hos kvinderne. Både Werdelin og Hjermind havde Hillerød. Werdelin var den eneste af samtlige indsendte, der ramte Pernille Pødenphant Søndergaard, Sisu/MBK som mest vindende i Elitedivisionens grundspil.

Quiz-vinder Mikael Riis var mærkeligt nok den eneste af samtlige indsendte, der ikke ramte plet med Hvidovre som vinder af kvindernes 1. division. Riis havde Ballerup. John Sabalic var den eneste af alle, der ramte Jocefina Haagensen, Hvidovre som mest vindende i rækken. De tre på 8 rigtige havde alle tippet på Pia Skov Cohen.

Samtlige indsendte havde Roskilde som dansk mester hos herrerne, men det var kun Niels Reuther, Hillerød der ramte Mikkel Hindersson, Virum som mest vindende i Stigadivisionens grundspil.

De tre med 8 rigtige var alene om at have Hillerød som vinder af herrernes 1. division. Alle indsendte havde tippet på Jakub Adam Dorocinski som mest vindende i rækken. Thomas Jensen, Brønshøj (ham med serven) blev mest vindende.

Kun Hjermind og Sabalic ramte Dragør som vinder af herrernes 2. division kreds 1. Til gengæld var Hjermind en af de få, der ikke havde Kim Høgsberg, Dragør som mest vindende i rækken. Hjermind troede mere på Morten Adolphsen, Dragør.

Samtlige indsendte ramte Sisu/MBK som vinder af herrernes 2. division kreds 2. Men af de tre tippere med 8 rigtige var det kun quiz-vinder Riis, der ramte Rasmus Klein-Døssing som den mest vindende i rækken.

De tre skarpeste quiz’ere var ikke i tvivl om at Herlev 2 ville vinde 3. division kreds 1. Men af de tre var det kun Hjermind, der ramte Jeppe Spottog som rækkens mest vindende spiller.

De tre bedste tippede havde også alle Silkeborg som vinder af 3. division kreds 2, men ingen overhovedet havde regnet med, at Casper Staal fra Sisu/MBK 2 ville blive den mest vindende spiller i rækken.

Tak fordi du legede med!

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk