Danmarks modstandere

Den sidste runde af kvalifikationsturneringen til EM i Beograd fra den 25. marts til den 1. april bød ikke på de helt store overraskelser.

Inden var det klart at Sverige der har vundet EM 14 gange ikke kommer i slutspillet, idet holdet var dømt til nedrykning, som nummer fire i indledende gruppe. Danmarks modstandere mulige modstandere i forsvaret af titlen ligger klar. Lodtrækning finder sted den 20. februar.

De fire vindere af puljerne bliver seedet på de fire første pladser. Danmark får plads 1 og Kroatien plads 16 . Tyskland bliver placeret på plads 9 og Rusland på plads 8 og er mulig modstander i semfinalen for Danmark hvis begge lande når så langt.

De fire toere placeres på pladserne 4 og 5 og 12 og 13 modsat det hold man har været i gruppe med. Det betyder at Slovakiet og Tjekkiet trækker lod om pladserne 12 og 13 og Østrig og Rumænien trækker lod om pladserne 4-5 og er potentielle modstandere til DK i en kvartfinale.

De fire treere trækker, sammen med værtsnationen og de tre oprykkere Frankrig, Holland og Portugal eller Italien lod om pladserne 2, 3, 5, 6, 10, 11, 14 og 15 og af disse hold trækkes Danmarks modstander i første runde . Holdene er Belgien, Grækenland, Polen, Hviderusland, Serbien, Frankrig, Holland, samt Portugal eller Italien.

FOTO: DANMARKS HERRELANDSHOLD

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk