Danmarks sejeste idrætslærer

Kategori: 
Dato: 
23.10.2020

- kåres i februar 2021 med et brag af en overraskelsesfest på skolen.

Skole OL kårede i 2019 Kristian Christrup Larsen (billedet) fra Lille Næstved Skole til Danmarks Sejeste Idrætslærer. I 2020 skal der igen kåres en sej idrætslærer. Med prisen hyldes idrætsfaget og de mange fantastiske idrætslæreres indsats.
Kåringen af Danmarks Sejeste Idrætslærer afvikles som en landsdækkende konkurrence, hvor elever, forældre, kollegaer og/eller skoleledelsen kan indstille en idrætslærer til prisen.

Kender du en ekstraordinær god idrætslærer?

Prisen Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020 gives til en exceptionel god idrætslærer, der leverer en alsidig og meningsfuld idræts-undervisning, som skaber bevægelsesglæde og giver eleverne lyst til at deltage. Danmarks Sejeste Idrætslærer formår på en og samme tid at skabe fællesskab, færdighed, fairplay og giver alle elever succesoplevelser og særlige oplevelser med idræt.
2020 har været et usædvanligt år pga. af Covid-19. Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020 har måske brugt idrætten på en særlig måde og fået det bedste ud af situationen.

Indstil din idrætslærer, dit barns lærer eller din kollega

Har du eller dit barn en fantastisk idrætslærer i skolen? Eller er din kollega Danmarks Sejeste Idrætslærer og fortjener at blive hyldet. Lav din indstilling her
Det er muligt at indstille frem til og med fredag den 18. december 2020.
Blandt alle de indstillede udvælger et ekspertpanel fra Skole OL, DIF, Salling Group og Dansk Skoleidræt tre finalister, som går videre til et finaleheat. Efter at have besøgt de tre finalister, udvælges vinderen af samme ekspertpanel. Danmarks Sejeste Idrætslærer, kåres i februar 2021. Præmien er 25.000 kr. til brug på nye redskaber eller andet grej til idrætsundervisningen på skolen samt 5.000 kr. til en skole- eller klassefest.

Læs mere her
Se også www.skoleol.dk

Kontaktperson: 
Nina Christensen
Kontaktperson tlf.: 
28 57 22 38
Kontaktperson e-mail: