Dansk-kinesisk duel i Århus

Sisu/MBK er i den kommende weekend værter for sæsonens anden afdeling af DBTU’s Grand Prix-serie, der afvikles i Brabrandhallerne ved Århus.

De to seniorrækker tiltrækker sig naturligt mest opmærksomhed, og en del landsholdsspillere + et par divisionsprofiler har lagt vejen forbi smilets by.

På damesiden lyser primært landsholdspillerne Sabine Borre og Pernille Søndergaard, der er finaleseedede, op i det kun otte damer store deltagerfelt, der størrelsesmæssigt desværre mere er normen ved GP-stævnerne end undtagelsen.

Hos herrene skal kineserduoen Li Moding og Fan Gao, der dominerede 1. GP-afdeling i København for fire uger siden, forsøge at holde stand mod det resterende deltagerfelt, der – med ganske få undtagelser – består af danske spillere.

Modsat ved CPH PP bliver det ikke en ren kinesisk finale, da Li og Gao står til at mødes i semifinalen – i den modsatte semifinale siger seedningen Christian Kongsgaard v Morten Hyrup, men her skal først Jonathan Groth, hhv. Kasper Sternberg besejres i kvartfinalerne, for at det bliver en realitet.

– lodtrækningen til de 10 GP-rækker ved Aarhus Open 2009 kan ses hos Sisu/MBK

VEL MØDT I ÅRHUS 10.-11. OKTOBER 🙂

Forfatter: Sisu/MBK
Kontaktperson tlf.: 28 35 45 35
Kontaktperson e-mail: michaelklausen@gmail.com