Dansk klub i stærkt selskab

Virum-Sorgenfri deltager den kommende weekend i International Open, der arrangeres af den franske klub l’AC Abbeville.

Turneringen er stærkt besat med bl.a. de to franske Pro A-hold Istres og La Romagne blandt deltagerne.

VSBTK sender Mikkel Hindersson, Martin Bremer, Henrik Vendelbo og nyerhvervelsen Daniel Engblom afsted til den franske turnering – og fra holdets veteran Henrik Vendelbo har vi modtaget følgende om turneringen:

Dels håber jeg vi får en god sæsonstart med nogle gode kampe på et temmelig højt plan – og at vi spillemæssigt formår at holde et niveau, der måske kan være med til at drille nogle af de spillere, der på papiret er væsentlig bedre end os.

Der er tale om en holdturnering med 8 hold (3-mands), som spilles i 2 puljer med efterfølgende placeringsspil. Vi er således garanteret 4 holdkampe. Og forberedelserne kan ikke være bedre idet vi allerede torsdag morgen flyver til Paris. Vi kan således træne både torsdag og fredag inden det går løs lørdag morgen.

Vi lægger ud med Istres med franske Legout (WR nr. 54), som jo for nogle måneder siden slog benene væk under Maze. Men det skal ikke forhindre os i at satse maksimalt på eget spil – så må vi se, hvor langt det rækker. Efterfølgende er det Bogoria Grodzisk fra Polen med bl.a. to kinesere.

Sidste kamp i puljen kan afgøre, hvor stor sportslig succes vi får på turen. Det er mod Nantes med udelukkende franske spillere. Det skulle være garanti for rene spillere, men om det så er nok til at vinde over dem, det ved jeg ikke…

– man kan læse mere om International Open ved at følge linket…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson e-mail: hv@fredensborg.dk