Danske DJ's slog Portugal

EM FOR UNGDOM 2007 BUTTERFLY FTZ ETTU

Danmarks DJ’s vandt 3-0 over Portugal i den første placeringskamp, hvor det gælder pladserne 17-24, og hvor målet er den “forjættede” 17. plads, der giver oprykning til A-kategorien med de 16 bedste nationer i Europa.

Pernille Agerholm, Kimmie Sørensen og Izabell Nørlem var DK’s udvalgte, der altså alle tre vandt deres kampe.

Sidstnævnte slog undervejs Anna Neves, der er nr. 14 på den europæiske rangliste – en nærmest uhørt flot skalp for Izabell:

“Fedt, men jeg vidste slet ikke hun så god”, sagde en glad, men ikke særlig imponeret favoritdræber efter kampen.

Coach Dana Bentsen var både tilfreds og imponeret over den danske sejr og den fortsatte plads i kampen om oprykningen til A-kategorien:

“Alle var helt fantastiske, og det var imponerende de kunne rejse sig både spille- og resultatmæssigt på den måde efter den rigtig dårlige kamp i morges mod Schweiz, og den meget svære kamp i eftermiddags mod Grækenland”, sagde den danske DJ-coach meget glad.

Pernille Agerholm var selvsagt også tilfreds efter sejren – Pernille vandt igen en kamp, og har hidtil kun måtte forlade bordet som taber to gange ved UEM 2007:

“Spillet har kørt godt i de fleste kampe, og resultaterne har været gode, så jeg er godt tilfreds”, udtaler en beskeden dansk førstedame efter sejren over Porugal – og fortsætter:

“I kampen mod Schweiz stressede jeg helt vildt, og i kampen mod Grækenland var modstanden bare for stor”, siger Pernille, der ser frem til de to sidste kampe i Bratislava:

“Vi glæder os allesammen til de sidste kampe”, slutter en træt førstedame efter en dag, der bød på hele tre holdkampe indenfor kun 8½ time!

Læs mere om EM for Ungdom 2007 ved at følge linket – og læs meget mere om ungdomslandsholdsarbejdet under Landshold -> Ungdom

 

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk