Danske sejre

Danske sejre

Anders Lind bliver ved med at imponere. For anden gang i træk vandt han begge sine kampe i den franske Pro A. Anders Lind vandt 3-0 over den franske landsholdsspiller Rolland og 3-1 over den iranske topspiller Noshad Alamiyan.
Anders Lind har vist, at fokuserede træning i hverdagen giver resultater! En ting er helt sikker. I den form Anders Lind er i lige pt., så er der ingen spillere, som kan slå ham.
Du finder resultaterne her: http://www.fftt.com/pro/calendrierproam.php…
Anders Lind fik en forstrækning i skuldrene i kampen, men han var dog nødt til at spille weekendens Champions League kamp, da de øvrige spillere på holdet, er mere skadet end Anders Lind.
Som den eneste førsteholdspiller for Hennebont, som ikke var skadet, var Anders Lind nødt til at vinde sin kamp. Så det var all or nothing for Anders Lind og holdet. Anders Lind havde styr på nerverne mod Kolodzeiczyk og vandt kampen med 3-1.
Du kan se duellen mellem Lind og Kolodzeiczyk her: https://www.ettu.tv/en-int/playerpage/1551253
Det var Anders Linds 10. sejr på stribe og tager hermed Hennebont til kvartfinalen i Europa League!
Tobias Rasmussen og Amiens var også i ilden.
I tirsdags vandt Tobias Rasmussen også sine to kampe i afgørende sæt mod Istres. Tobias Rasmussen havde 5 matchbolde i den første kamp. Amiens vandt dette opgøret 3-1.
I fredags spillede Amiens så mod Tours. Det blev en gyser! Dog endte Amiens med at vinde kampen 3-2. Tobias Rasmussen vandt den afgørende kamp mod Efimov med 19-17 i afgørende sæt efter at have været bagud med 9 matchbolde! Der var en vild fejring i Amiens, da holdet nu ligger nr. 2 i den franske Pro B.
Jonathan Groth vandt, på trods af sin dårlige ryg, sin kamp 3-0 over Carvalho fra Sporting Lissabon i Champions League for Dekorglass Dzialdowo og sikrede derfor sit holds deltagelse i kvartfinalen.
Du kan se Groth mod Carvalho her: https://www.ettu.tv/en-int/playerpage/1533276