Danskerklub – Werder Bremen

Ud over Michael Maze kommer foreløbigt endnu tre danskere til at spille i den bedste liga i verden, 1. Bundesliga. Det er danskerklubben Werder Bremen med Mads Sørensen, Claus Rasmussen og fra den kommende sæson Allan Bentsen, der skal tegne en stor del af det tyske hold. I indeværende sæson blev det til en 2. plads i 2. Bundesliga Nord, der normalt ikke giver automatisk oprykning, men da Plüderhausen ikke indgav deres regnskab og spillerlicenser rettidigt til den kommende sæson, blev der en plads ledig, som tilfalder Werder Bremen.

Sæsonen har været meget positiv for de danske spillere, som også har talt Daniel Fynsk i denne sæson. Mads Sørensen har vundet 14 ud af 16 kampe i andet parkryds inden han blev sat op i første parkryds hvor han vandt syv ud af 19 kampe. Daniel vandt 25 ud af 35 kampe i andet parkryds mens Claus Rasmussen, har været en stor positiv overraskelse med 11 ud af 13 kampe i 3. parkryds, og dermed har vist at han er en spiller der skal satses på i fremtiden.

Ud over Allan Bentsen som forstærkning, er det nødvendigt med en førstemand der kan spille med mod de aller bedste, og Werder Bremen kigger mod Kina for at finde netop den rigtige til den kommende sæson. Inden Allan Bentsen drager mod Tyskland, skal han spille Champions League semifinale med sin kroatiske klub fra Zagreb mod Charleroi fra Belgien.
 
Se Bundesligaresulateter på www.tischtennis.de

Mads Sørensen, Werder Bremen

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk