Danskersejre, CL og WWC

2. Bundesliga
Jakob Asmussen indledte lørdag sin og TTS Borsums sæson i den tyske 2. Bundesliga Herren Nord – og danskeklubben lagde ud med en klar sejr på 9-4 i hjemmekampen mod Bad Hamm.

Asmussen vandt den ene af sine to singler, da han slog den engelske juniorspiller Gavin Evans med 3-0 – Evans er blandt de allerbedste i sin årgang i Europa.

Den kommende weekend spiller både Borsum og den anden danskerklub, SV Siek med Mikkel Hindersson på holdet i den næstbedste tyske herrerække.

– læs mere om 2. Bundesliga Herren Nord 2010/11 ved at følge linket…

JAKOB ASMUSSEN (Foto: Jens Luckenbach)

Regionalliga Damen Nord
I den trediebedste tyske damerække fik danskeklubben Kieler TTK Grün-Weiß en god sæsonstart – i åbningskampen på hjemmebane slog Kielerklubben Oldendorf med 8-6.

De tre danske damelandsholdsspillere, Mie Jacobsen og Pernillerne, Agerholm og Søndergaard, stod for tilsammen seks ud af de otte sejre, så det var en god danskerdag i Kiel.

Kieler TTK Grün-Weiß spiller næste kamp om to uger, hvor modstanderen er Großburgwedel – ligesom i sæsonpremieren foregår det på hjemmebane.

– læs mere om Regionalliga Damen Nord 2010/11 ved at følge linket…

Elitserien Damer Syd
I den bedste svenske damerække debuterede både Sabine Borre og Dana Bentsen for Malmö IF, der søndag tog i mod vicemestrene fra Råå.

MIF måtte indkasseret et hjemmebanenederlag på 1-4, hvor Borre stod for den ene sejr, da hun ved 0-4 vandt holdkampens afsluttende double sammen med svenske Sandra Johansson.

Næste spillerunde i den svenske elitserie er om små to uger, hvor MIF møder Carshamn og Frej.

– læs mere om Elitserien Damer Syd 2010/11 ved at følge linket…

Champions League
Der var favoritsejre i 2. runde af Champions League, der blev afviklet i den forgangne weekend – de klassiske storklubber, Borussia Dusseldorf, Niederöstereich og Charleroi vandt alle, mens det måske kommende storhold, UMMC uden en skadet Michael Maze, tabte på hjemmebane:

GRUPPE A 
Fakel Orenburg – GV Hennebont: 3-1

GRUPPE B
UMMC – Levallois SC: 1-3
Fulda Maberzell  – LVCharleroi: 1-3

GRUPPE C
Pontoise Cergy – Roskilde Bordtennis: 3-1
TTF Ochsenhausen – SVS Niederöstereich: 1-3

GRUPPE D
Borussia Dusseldorf – Angers Vailliante: 3-0

Der deltager kun 14 hold i Champions League 2010/11, da finanskrisen også her har haft sin indvirkning, hvilket betød at det ikke lykkedes at fylde turneringen helt op (16 hold) – damernes udgave af turneringen er helt aflyst, da under seks hold ønskede at stille op i denne sæson.

– læs mere om Champions League 2010/11 ved at følge linket…

Women’s World Cup
Damernes World Cup blev helt som ventet vundet af en kineser, da Guo Yan strøg til tops i dette års udgave, der blev afviklet i Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur – Kina har vundet samtlige udgaver af turneringen siden dens start i 1996.

Guo finalebesejrede Jiang Huajun fra Hong Kong med 4-1 – og landsmandinden Guo Yue tog sig af trediepladsen, da hun i kampen om denne slog en anden Hong Kong-spiller, Tie Yana.

Det var anden gang Guo Yan vandt Women’s World Cup – første gang var i 2006.

– læs mere om Women’s World Cup 2010 ved at følge linket…

GUO YAN

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk