Michael Maze møder den farverige engelske defensivstjerne Matthew Syed i kvartfinalen i den 21. internationale Danske Bank Cup mandag 5. januar i Cirkusbygningen.

Dansk sejr betyder en semifinale mellem 22-årige Maze og Sveriges legendariske 38-årige Jan-Ove Waldner, som har vundet Danske Bank Cup fire gange og deltager i den danske verdensgalla for 14. gang.

Den topseedede VM-bronzevinder og World Cup-finalist Kalinikos Kreanga, spilleren med verdens hårdeste slagloop, møder i semifinalen vinderen af kampen mellem den kinesiskfødte østrigske VM-kvartfinalist, defensive Chen Weixing, og enten Allan Bentsen, Martin Monrad eller Finn Tugwell.
Den anden danske spiller udtages af Virum-Sorgenfri Bordtennisklub og DBTUs sportschef, Peter Sartz, efter OL-kvalifikationsturneringen i Luxembourg på baggrund af efterårets resultater.

Der spilles bedst af fem sæt i kvart- og semifinaler og bedst af syv sæt i finalen. Præmiesummen er 15.000 US dollar med 6.000 dollar til vinderen.
Som en forsinket julegave til danske bordtennisfans præsenterer Virum-Sorgenfri BTK Europas bedste show med de tidligere tjekkiske verdensstjerner Milan Orlowski og Jindrich Pansky i pausen inden finalen.

Billetter til gallaen i Cirkusbygningen kan købes ved henvendelse til DBTU (tlf. 43 26 21 10, mail dbtu@dbtu.dk). Voksen: 150,00 kr. Barn: 80,00 kr.

Forfatter: Peter Fredberg
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 10
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk