DBTU i Døllefjeldemusse

Christoffer Petersen og jeg mødte frem til Døllefjeldemusse marked – lettere optimistiske – vi skulle vise en gang sjov bordtennis, og så mange som muligt skulle få et indtryk af hvad en spiller på Christoffers niveau kan med en bordtennisbold.

Samtidig var dette tiltag et af de mange, der er kommet ud af ”Bordtennis i FOKUS” – så det var selvfølgelig også med i planerne, at spillet skulle vises på bedst mulig måde til flest muligt!

Teknisk forberedelse:

Én af de ting der kan gøre det svært at ”optræde” er hvis de tekniske remedier omkring spillet ikke er i orden. Denne gang må vi nok konstaterer, at undertegnede ikke havde været klar nok i meldingerne til vore medarrangører fra markedet.

Vi var blevet oplyst om at vi skulle være i et lille markedstelt, og at der ville blive bragt et bordtennisbord ind, vi kunne spille på.

Da vi mødte frem til markedet, viste det sig at det lille markedstelt, rent faktisk var meget stort – og havde mange åbne indgange (pga. brandmyndigheder), hvilket bevirkede at der trak en lille smule vind (helt klart for meget vind). Nå, vi mente jo selv at vi er rimelig gode – så det skulle nok gå. Så blev bordet trillet in. Det var en lille smule rystende, det var skævt i begge ender, hvilket gjorde almindelig forhåndskontra meget svært – i hvert fald for breddekonsulenten…

På dette tidspunkt tog Christoffer og jeg en lille rådslagning, og blev enige om at det der med opvisning, overhovedet ikke duede her! Vi skulle have så mange som muligt til så hurtigt som muligt at ville spille mod Christoffer.

– men så fik vi medgang: Vi blev tildelt den lokale speaker, og aftalte med ham, at vi ville starte med at vise lidt bordtennis, og så var det op til ham, at få børn m.m. til at stille op mod Christoffer hurtigst muligt – HAN VAR RIGTIG GOD!

Denne speaker talte uafbrudt i 45 minutter, mens det strømmede ind med børnefamilier, der ville se Christoffer. Vi udlovede præmier til alle der ville udfordre Christoffer, og det var der mange der ville.

– det hele endte som en succes, nok primært fordi der var en rigtig god speaker, og selvfølgelig fordi Christoffer formåede at imponere på trods af de svære betingelser.

Talstatus:

Der var ca. 600 tilskuere i løbet af de 45 minutter Christoffer spillede.
Ca. 40 af disse fik chancen for at spille mod Christoffer.

Til sidst signerede Christoffer på papirer vi havde medbragt. Disse havde navne og telefonnumre på alle de lokale klubber.

Alt i alt en god bordtennisoplevelse for ca. 600 mennesker…
 
FOTO: MASSER AF GLADE MENNESKER PÅ LOLLAND…

Forfatter: Anders Kliver
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: anders@dbtu.dk