DBTU-NYT uge 12

Invitationer til danmarksturneringen 2013-14
Det er nu muligt at downloade invitationerne til danmarksturneringen 2013-14 for ungdom og damernes 1. division downloades. For ungdom indbydes der i følgende rækker: Herre Junior, Dame Junior og Drenge Division.
Læs mere her

 

SKAT indstiller sigtekornet på bordtennis
SKAT vil se de professionelle klubber i Danmark efter i sømmene. Det fremgår af Skats produktionsplan for 2013, hvor blandt andet bordtennis er en af de idrætsgrene der nævnes.
Læs mere her samt i brev fra DBTU’s direktør

 

Turneringsreglement
Reglementet gældende for sæsonen 2013 – 14 er nu revideret og ligger klar. Som noget nyt kan reglementet downloades i en printvenlig word-fil, som ligeledes giver muligheder for at klikke frem til relevante afsnit.
Læs mere her

 

Invitation til DM Ungdom 2012 den 25. – 26. maj
Den officielle invitation til DM Ungdom 2013, som afholdes i Hillerød, er klar. Den indeholder information om tid, sted, rækker, priser, konditioner, overnatning med mere.
Læs mere her

 

Succes med forårets kurser
Forårssæsonen er traditionelt et tidspunkt, hvor det er svært at få kurserne fyldt op. Men i år har det været anderledes, da de udbudte kurser har været kurser som er planlagt efter ønske fra de involverede klubber. Vi håber det er en trend, der er kommet for at blive – så kontakt Annette Westermann, hvis I har et ønske om uddannelse, så forsøger vi at finde en løsning. Planlægningen af næste sæsons kurser, skal snart påbegyndes så har I uddannelsesbehov og har I måske lokalerne DBTU kan låne til afholdelsen, så lad os endeligt høre fra jer.
Se aktuelle kurser her

 

Slagstyrke 60 – konsulenterne rykker ud
Er I i gang eller vil I i gang med bordtennis for spillere over 60 år? Så rykker konsulenterne ud. Læs de gode argumenter og bliv inspireret af Furesø BTK. Vi hører også gerne fra jer, hvis I allerede er i gang, så vi kan danne et overblik over, hvor i landet der er aktiviteter for målgruppen.
Læs mere her

 

Akademi for unge, frivilligere ledere
Uddannelse af unge, frivillige ledere, der er engageret og har lyst til at tage fat i landet bordtennisklubber udtrykkes oftest som en manglevare. Men de unge ledere aspiranter findes og måske også i et højere antal end stemningen giver udtryk for. Så derfor tage en snak med jeres unge engagerede spillere og tilbyd dem en mulighed for at udvikle sig og få de nødvendige redskaber via KFUM’s lederakademi.
Læs mere her

 

Stævner
Brøndby Grand Prix, Brøndby BC, 6. – 7. april 2013
Nordsø Cup, B75, 27. – 28. april 2013