DBTU-NYT uge 16

Årets medlemstal
Så kom resultatet af den første fælles medlemsregistrering mellem DIF, DGI og DFIF. I DBTU har vi været spændte på, i hvilken retning resultatet ville pege.
Læs mere her

 

Skal vi betale for ildsjælen?
Torsdag den 16. maj sætter DBTU sammen med syv andre forbund fokus på frivilligheden. Aftenen vil byde på to oplægsholdere med stor viden om frivillighed samt udfordringerne og glæderne ved at engagere og motivere frivillige. Oplægsholderne er Rie Frilund Skårhøj, der er sociolog, forfatter og stifter af ledfrivillige.dk og udviklingschef i DBU Poul Gilling der er initiativtager til en netop afholdt temaaften med overskriften ”Frivillighed under forandring”. Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig via BordtennisPortalen.

 

Idræt for Alle børn
Har i børn i klubben fra økonomiske trængte familie, så er der økonomisk hjælp at hente til deres idrætsdeltagelse.
Læs mere her

 

FJ Camp
Hej! Jeg hedder Adam, er 15 år og spiller bordtennis i Hvidovre Bordtennis KFUM. I sommeren 2011 deltog jeg i FJ Camp i Nørre Nissum. FJ Camp er ikke bare en sportslejr – det er en oplevelse for livet! Kammeratskabet, de fantastiske instruktører, de mange nye venner, man får – ja, det er noget, man vil huske resten af sit liv. At deltage i FJ Camp er lærerigt (= hårdt arbejde!) – men hele oplevelsen er det hele værd! FJ Camp = en fed uge i sommerferien!:-)
Læs mere her

 

Frafaldsanalysen – tak for hjælpen
Det er lykkes at indsamle over 1000 mailadresser på frafaldende spillere. Det er flot specielt set i lyset af vores medlemstal. Vi er i gang med at udarbejde spørgeskemaet i samarbejde med DIF og glæder os til at sende spørgeskemaet ud. Men allermest glæder vi os til at se resultatet, der forhåbentligt kan give meget inspiration til at udvikle redskaber, der kan være til gavn for klubberne i forsøget på at fastholde flere.   
 

Nyt ansigt i sekretariatet
Maj måned byder på en ny udviklingskonsulent i DBTU samt en der tager barselsorlov.
Læs mere her

 

Stævner
Nordsø Cup, B75, 27. – 28. april 2013