DBTU-NYT Uge 20

DBTU-NYT uge 20

 

Hvem mener du fortjener guld og sølv?
Hvem mener du skal være årets klub, årets leder og hvem fortjener guld- og sølvnåle? Fortæl os hvem du mener – og hvorfor, fortjener en DBTU hædersbevisning.
Læs mere her

 

DBTU på Facebook
DBTU er også på Facebook! Følg os, kommentér og del både dine og vores nyheder! På den måde er vi sammen om at fremme bordtennissporten i Danmark!

Find os her og “like”
 

Gratis Idrætsliv til din klub
Din klub har mulighed for at modtage 50 eksemplarer af magasinet Idrætsliv, som frit kan deles ud til din klubs medlemmer. Har interesse skal du sende en mail til idraetsliv@dif.dk, hvor du angiver til hvilken adresse, bladene skal leveres, og hvem der er kontaktperson i klubben. Magasinet også kan læses online.
Læs mere her

 

Deltag i DBTU’s Årsmøde
Lørdag den 15. juni 2013 afholder DBTU årsmøde i Idrættens Hus i Brøndby! Mødet er åbent for alle interesserede. Tilmeldingsfristen er mandag den 3. juni 2013 inden kl. 9.00.
Læs mere her

 

Bliv klubtræner – tilmeld dig nu
Vil du være klubtræner, så deltag i Klubtræner K1 kurset i Give lørdag den 1. juni 2013. Tilmeldingsfristen er den 21. maj. Der er allerede 10 tilmeldte – så skynd dig at melde dig til, hvis du vil med.
Læs mere og tilmeld dig her

 

Flere kursustilbud på vej
Planlægning af kurser i 2013/2014 er i fuld gang. Har du/I ønsker eller behov for kurser, så kontakt din udviklingskonsulent; Annette Westermann, der vil hjælpe jer med at udbyde kurser i jeres lokalområde.
Kontakt din konsulent her

 

Husker du at takke dine frivillige?
Anerkendelse er et effektivt middel til både at rekruttere og fastholde frivillige i din klub. Måske har du brug for inspiration til, hvordan du bedst muligt anerkender og siger tak til dine frivillige. I en ny undersøgelse fra DIF viser det sig nemlig, at de frivillige hellere vil have skulderklap end løn.
Læs mere her

 

Tæt på 10.000 medlemmer
Og velkommen til 29 ny klubber! Med 9.919 medlemmer og de mange nye klubber går DBTU og lokalunionerne en lys og spændende fremtid i møde.
Læs mere her

 

Information og tidsplan til DM Ungdom
Tidsplanen for DM Ungdom er netop udkommet. Du kan se den og mange flere informationer og DM på turneringens hjemmeside.
Læs mere her

 

God fornøjelse!

Forfatter: Annemarie H. Kristensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: dbtu@dbtu.dk