DBTU-NYT uge 3

Medlemsregistrering
Registreringsperioden for medlemstal er nu på sit højeste. 74 klubber under DBTU har registreret – de klubber der har registreret er fordelt på 34 klubber fra JBTU, 33 ØBTU klubber, 7 FBTU klubber mens ingen klubber fra BBTU’s område har registreret endnu.
Læs mere her

Landsdækkende analyse
Før jul modtog samtlige klubber en mail om den forestående frafaldsanalyse, hvor klubbernes hjælp er afgørende for et optimalt udbytte. Den klubanonyme analyse er undersøgelse af, hvorfor der er frafald i bordtennissporten og skal udmønte sig i redskaber, der kan fastholde flere i sporten. Det er af stor vigtighed for resultatet, at respondenterne repræsenterer begge køn og forskellige klubber både hvad angår geografi, størrelse og kultur. 18 klubber har svaret og på nuværende tidspunkt har vi mailadresser på 136 drenge og 23 piger. Det er fint men bestemt ikke nok, så husk at sende mailadresser på frafaldende spillere til annette.westermann@dbtu.dk

Dommere i bordtennis
Dommermangel på Sjælland er et stort problem og en dyr udfordring – derfor afholdes der dommerkursus i DBTU’s lokaler lørdag den 16. februar fra kl. 10-16. DBTU’s dommerudvalg opfordrer alle ØBTU’s klubledere til at kigge rundt i klubben efter mulige kommende dommere. Er dommergerningen og de spændende oplevelser noget for dig, så tilmeld dig via BordtennisPortalen eller ved direkte kontakt til Preben Søndergaard på ps@theshark.dk, tilmeldingsfristen er mandag den 11. februar.
Læs mere her

Nytårsfortsæt 2013?
“Den der ser sig færdig uddannet er mere færdig end uddannet” – har du et nytårsfortsæt omhandlende personlig udvikling, så har DBTU flere uddannelsesmæssige tilbud til dig her i foråret.
Læs mere her

DBTU uddannelse – også for de unge
Foråret byder på flere spændende kursustilbud og hvis klubben har unge trænere eller ledere aspiranter, så er kursusdelen på BordtennisPortalen bestemt et besøg værd. Her kan I finde tilbud som FJ-Camp (K1 for de 13-15 årige), juniorkursus (K1-K2 for de 15-17 årige) samt et fantastisk tilbud om et lederudviklingsforløb (Lederakademiet), hvor et udlandsophold med andre unge lederaspiranter er en del af kursusforløbet.
Læs mere her

Stævner
Ejby stævne, Ejby BTK, 26. januar 2013
Nordea Cup Grand Prix, BTK 61 Roskilde Bordtennis, 2. – 3. februar 2013
Tritons Stævne, Triton BTK, 9. – 10- februar 2013
Bette Gris Cup, Sjørring Bordtennisklub, 23. februar 2013
Se komplet stævneoversigt her