DBTU-NYT uge 33

DBTU og klubberne klar til en ny sæson
OL har medført stor opmærksomhed på bordtennissporten, Allan Bentsen, Mie Skov og Michael Maze er fantastiske repræsentanter for vores sport ikke kun ved bordet, men i det hele taget. Og med EM på hjemmebane og den eksponering bordtennissporten forventes at få ved et sådan arrangement, så vil sæsonen 2012/2013 forhåbentligt blive en sæson, hvor mange flere får lyst til at spille bordtennis og at søgningen til bordtennisklubberne over hele landet vil stige.

Stævner
Den nye sæson er i gang om byder på en lang række stævner over alt i landet. På DBTU´s hjemmeside kan du finde aktuelle stævner i kalenderen i topmenuen. Angiv eksempelvis kategorien Nationale stævner og se oversigten. Stævner fremgår ligeledes af BordtennisPortalen.
Læs mere her

Oplev Maze på hjemmebane
Tirsdag den 4. september spiller de danske herrer EM kvalifikationskamp mod Estland med henblik på hold-EM 2013. Kampen spilles i Sportscenter Herning – og benyttes som en ’pre-event’ for oktober måneds EM på hjemmebane i netop Herning. Der er kampstart kl. 19.30.

Uddannelsesweekend i Jylland
En uddannelsesweekend har de seneste år været afholdt i Brøndby med stor succes og nu udvides uddanneles udbuddet med en uddannelsesweekend på Tjele Efterskole.
Læs mere her

EM Træningslejr
Ved EM i bordtennis i Herning er det muligt at se Europas bedste bordtennisspillere live og samtidig gå til bordtennisbordet og selv være stjerne. Hvis det er noget for dig, kan du deltage i EM-træningslejren, som foregår onsdag den 17. oktober – fredag den 19. oktober i Messecenter Herning og i Snejbjerghallen.
Læs mere her

Nyt uddannelsesprogram
Programmet for uddannelse og kurser i 2012/13 er netop sendt rundt til alle klubber og kan hænges på opslagstavlen. Programmet kan ses her.

Spilleplanen er klar
Danmarksturneringen er nu offentliggjort på BordtennisPortalen, hvor du finder både ungdoms – og seniorrækker. Du kan se danmarksturneringen og søge på forskellige rækker her.

Stævneinformation på DBTU´s hjemmeside
DBTU vil gerne bringe information og gode historier før og efter stævner, lejre og andre aktiviteter – blot klubberne selv bringer os informationen.
Læs mere her

Stævner
Amager Open, Amager BTK, 1. – 2. september 2012
Søhøjlandet Open, Søhøjlandet BTK, 8. – 9. september 2012
AIF stævne, Albertslund IF, 8. – 9. september 2012
My Planet Sport Cup, BTK Midtjylland, 22. – 23. september 2012