DBTU-NYT uge 35

VIP tilbud til ungdomstrænere
Brænder du for at give unge en god oplevelse med deres idræt og for at udvikle unge gennem idrætten, så skynd dig at søge en gratis plads på VIP dagen for ungdomstrænere
Læs mere her

Bordtennis Aldersrelateret Træning (BAT)
BAT kan ikke længere kaldes et nyt koncept. Mange har efterhånden stiftet bekendtskab til BAT konceptets anbefalinger og principper enten via DBTU’s kurser eller gennem køb af bogen. Nu er det også muligt at få en BAT Certificering af klubben og klubbens trænere. Tre klubber (KBTK, OB og Århus BTK/VRI) er allerede i gang med certificeringsforløbet og den 1. september er der ansøgningsfrist for de klubber, der ønsker at komme med på anden bølge.
Læs mere her

Kurser for trænere og ledere
Nåede du ikke at tilmelde dig/klubbens trænere til de to store uddannelsesweekender, er der er stadigt mange muligheder for videreudvikling af både trænere og ledere. De to første kommende kurser er klubtræner K2, der afholdes i Kerteminde den 15-16. september samt kurset ”Åbent BAT” – hvor deltagerne får indgående kendskab til BAT materialets principper og anbefalinger. Åbent BAT udbydes fredag den 14. september til lørdag den 15. september i Idrættens Hus i Brøndby. Tilmeldingen til kurserne foregår via BordtennisPortalen, men pengene trækkes ikke fra tilmeldtes konto, før det er afgjort om kurset gennemføres.
Læs mere her

Hvorfor et EM i Danmark
Når EM afholdes på dansk grund, handler det ikke kun om medaljer og resultater. Hør bl.a. Aksel Bechmann fortælle, hvorfor EM på hjemmebane er vigtigt for bordtennis-Danmark.
Læs mere her

Oplev Maze på hjemmebane
Tirsdag den 4. september spiller de danske herrer EM kvalifikationskamp mod Estland med henblik på hold-EM 2013. Kampen spilles i Sportscenter Herning – og benyttes som en ’pre-event’ for oktober måneds EM på hjemmebane i netop Herning. Der er kampstart kl. 19.30.
Læs mere her

EC 2012 Veteran Open – 15.-16. oktober
Siger dåbsattesten 1982 eller tidligere har du mulighed for at kombinere EM 2012 i Herning i uge 42 (skolernes efterårsferie) med selv at deltage i veteranturneringen EC 2012 Veteran Open, der spilles i Herning mandag og tirsdag (15.-16. oktober) før EM serves i gang onsdag den 17. oktober.
Se indbydelse her

Fokus på piger
DBTU og en række klubber håber på interesse, for at at oprette en række i Dame Junior Division i sæsonen 2012/13.
Læs mere her

Dobbelt bordtennislejr i uge 42
Team Nørre inviterer til lejr både forud for og under EM.
Læs mere her

Stævner
Amager Open, Amager BTK, 1. – 2. september 2012
Søhøjlandet Open, Søhøjlandet BTK, 8. – 9. september 2012
AIF stævne, Albertslund IF, 8. – 9. september 2012
My Planet Sport Cup, BTK Midtjylland, 22. – 23. september 2012
CPH Adidas International Grand Prix, Brønshøj Bordtennis og Københavns BTK, 22. – 23. september 2012
Faaborg Open, Faaborg Bordtennisklub, 3. – 4. november 2012