DBTU-NYT uge 44

Slagstyrke 60
DBTU vil nu slå endnu et slag. Denne gang rettet mod spillere over 60 år som bliver en del af Slagstyrke 60. Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for Slagstyrke 60 i din klub, så få en uforpligtende snak med en af DBTU´s konsulenter.
Læs mere her

Bordtennis på skemaet
Dans, skydning, fodbold, golf! Det er idrætslinjerne på Brøndby Idrætsefterskole, og det skal nu udvides med bordtennis!
Læs mere her

EM kvalifikationslandskamp Danmark – Slovenien
Knap er EM i Herning slut før de bedste danske herrespillere atter kan opleves på dansk grund – denne gang i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, der den 20. november lægger gulv til kampen i JOOLA European Championships Qualification mellem Danmark og Slovenien, der arrangeres i samarbejde med BTK 61 Roskilde og Roskilde Kommune. Kom og vær med til at tage afsked med Allan Bentsen, der spiller sin sidste landskamp på hjemmebanen i Roskilde.
Læs mere – og se plakaten til kampen her

EM-billetkonkurrence
Vinderen af billetkonkurrencen er nu fundet.
Se hvilken DBTU-klub, der har vundet et DONIC-EM bord.
Læs mere her

Licensfakturering
I forbindelse med fakturering af licenser fra Bordtennisportalen skal I være opmærksomme på følgende:

Faktura- og forfaldsdato
Datoen på fakturaen er den dag hvor ordren er gennemført på bordtennisportalen, hvorfor betalingsdatoen ofte er overskredet når I modtager fakturaen. I skal blot notere jer at der er 14 dages betalingsfrist fra modtagelsen af fakturaen, som der er normalt er på jeres øvrige fakturaer fra DBTU. Vi undersøger om dette kan ændres fra næste sæson eller før.

Fakturagebyr
På jeres faktura er der nogle gange mere end et fakturagebyr, dette skyldes at når vi indlæser ordrer fra bordtennisportalen til vores økonomisystem, så indlæses disse ordrevis fra portalen, men når fakturaerne udskrives fra regnskabsprogrammet, så samles alle jeres fakturaer. Derfor hvis I løser 3 licenser den ene dag og en uge efter 1 licens og beder om at få tilsendt en faktura i stedet for at betale online, så er dette 2 ordrer og dermed 2 fakturagebyrer.

Husk i den forbindelse at det er muligt via jeres bank at få udstedt et fiktivt visakort til klubbens bankkonto, som kan bruges til at betale licenser og stævnetilmeldinger med, hvorved man helt slipper for fakturagebyrer.

Udgiftsfrit forældre kursus
Med følgende fire emner på programmet afholdes der forældrekursus i Farum: grundlæggende regler, coaching af eget og andres børn, hvordan støtter jeg mit barn og klubben og takt og tone i en bordtennisarena.
Læs mere her

Den bedste ungdomstræner
Har din klub Danmarks bedste ungdomstræner, så deltag i årets WE not ME kampagne, hvor der er store præmier på spil.
Læs mere her

Indhold søges til DBTU TV
Vi vil gerne have udvidet vores i forvejen omfattende ”bagkatalog” med endnu flere danskerkampe – og det håber vi, at brugerne af dbtu.dk og DBTU TV kan og vil hjælpe med.
Læs mere her

DBTU Uddannelse
November byder på flere kursusmuligheder. Allerede på søndag den 4. november afholdes der et legekursus samt et kursus i Kinatræning i Sjørring og weekenden den 17-18. november afholdes, der to spotkurser i Faaborg, et klubtræner K1 i Ejby (Sjælland) samt et klubtræner K3 i Amager. Sidste weekend i november afholdes kurset ”Åbent BAT” på Tjele Efterskole.
Læs mere her

DIF Uddannelse
Coachinguddannelsen og TeenCoach er to nye kursustilbud fra DIF, som bestemt er værd at undersøge nærmere.

Bordtennis Aldersrelateret Træningskoncept, BAT
I oktober måned blev den første klub og de første tre trænere BAT Certificeret. I løbet af november måned påbegyndes nye BAT Certificeringsforløb med yderligere tre klubber Slagelse, Amager og Ballerup ligesom det nye hold af trænere, der skal BAT Certificeres mødes den 30. november til første kursusmodul. Alle har mulighed for at få bedre kendskab til BAT materialets anbefalinger og principper ved at deltage på kurset ”Åbent BAT” der blandt andet afholdes på Tjele efterskole sidste weekend i november.
Læs mere her

Fokus på dommerne
Under EM var der rig mulighed for at se de danske dommere i aktion – har du fået lyst til at blive dommer, så er der virkelig brug for dig, specielt på Sjælland. Dommerkurserne udbydes efter behov, så går du med en dommerdrøm i maven, så skynd dig at sende en mail til annette.westermann@dbtu.dk så vi kan få et dommerkursus stablet på benene.

Stævner
Haldor Topsøe CUP 2012, Dalby BTK, 17. – 18. November 2012
Færgen Cup, Hasle IF, 24. – 25. november 2012
PrimaTag Lolland-Falster Open 2012, NF BTK, 24. – 25. november 2012
OB Bordtennis Open Grand Prix, OB Bordtennis, 30. November – 2. December 2012
Se komplet stævneoversigt her