DBTU-NYT Uge 48

NY elitestrategi

DBTU har vedtaget en ny elitestrategi, som har betydet at stillingerne som sportschef og ungdomslandstræner bortfalder. DBTU må derfor tage afsked med to store trænerkapaciteter; Peter Sartz og Mads Sørensen.

Læs mere her

DBTU’s udviklingsteam frem til1. marts 2014

DBTU’s vikar har fået andetarbejde og klubkonsulent Christoffer Petersen overgår til elitecenteret, hvilket betyder at DBTU’s udviklingsteam frem til 1. marts 2014 vil bestå afAnnette Westermann. Annette vil stå klar til at hjælpe klubberne præcis som hun plejer! Så har I brug for hjælp til at begynde en ny afdeling, mangler I sparring, viden og inspiration til udvikling af foreningen, har I brug for uddannelse eller bare spørgsmål? Så kontakt Annette, så finder I sammen frem til, hvordan I bedst kan få hjælp.
Skriv til Annette her

Spil spillet – Stop matchfixing

Aftalt spil, spil på egne kampe, misbrug af intern viden og lignende handlinger er forbudt og kan give udelukkelse fra din idræt – men mange kender ikke reglerne. Derfor har DIFlanceret kampagnen ”Spil spillet – Stop matchfixing”, der blandt andet omfatteret online quizspil, hvor du både bliver udfordret på din paratviden om årstal, sportens helte, idrætsgrenene og OL samt din viden om reglerne for matchfixing. Spil med og vind præmier.

Læs mere her

DM Ungdom og Top 12

DBTU’s bestyrelse har besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe, der skal arbejde med DM Ungdom og Ungdoms Top 12. Arbejdsgruppen skal både se på nuværende koncepter/regler for afvikling, økonomi (både for arrangør og union), lokaliteter, fordeling mellem landsdele, fremtid mv. Det er muligt for dig, at deltage i arbejdsgruppen

Læs mere her

ØV, den øvelse igen – skal vi ikke snart prøve noget andet?

Bruger du de samme øvelser igen og igen, og er planlægningen af træningen blevets værere, fordi dine spillere kræver variation? Så kontakt DBTU og hør, hvilke muligheder der er for at få træner- eller inspirationskurser til netop dit lokalområde – se hvordan det gik på Bornholm

Kontakt os her

Slagstyrke 60 – en stævnepakke!

DBTU ved fra flere sammenhænge, at dem der er fyldt 60, udover at hygge sig med bordtennis og værdsætte sociale sammenhold og netværk – der ofte indbefatter både kaffe og kage – også synes det er dejligt at møde jævnaldrene fra andre klubber og spille kampe. Vi ved også, at der har været efterspørgsel efter stævner. DBTU søger derfor ”Slagstyrke 60” klubber/hold, der i en kampagneperiode frem til 1. april 2014 kunne være interesserede i at afholde stævner for minimum 3 klubber og samtidig modtage en stævnepakke.

Skriv til og her og hør mere

Licens til nye spillere – vær opmærksom!

Har jeres klub nye spillere, hvor spillerne/forældre selv skal købe licens på BordtennisPortalen, skal I være opmærksomme på følgende: Hvis en helt ny spiller skal have licens, er det klubben som første gang skal oprette spilleren på BordtennisPortalen. Årsagen er, at der kun kan oprettes nye spillere af klubbens administratorer. At klubben skal oprette spilleren skyldes, at enhver ellers kan løse licens uden at være medlem og betale kontingent i klubben. Når en spiller/forældre opretter en profil på portalen, er dette kun en brugerprofil og ikke en spilleroprettelse.

BordtennisPortalen

DBTU trænerbesøg er en succes

20 klubber takkede ja til DBTU’s tilbud om besøg af DBTU træner og klubkonsulentChristoffer ”Stuff” Petersen. Tilbagemeldingerne på initiativet har været meget positive. Blandt andet fra Korup Bordtennis Klub på Fyn…

Læs mere her

Træneruddannelse og træningsplanlægning i verdensklasse – skal du med?

Karsten Jensen er uddannet Cand. Scient i Idræt fra Københavns Universitet og var fra 1999-2007 fuldtidsansat fysisk træner i TeamDanmark, hvor han blandt andet arbejdede med bordtennis. Karsten Jensen startede i 2007 det canadisk baserede Yes To Strength, der har fokus på uddannelse af fysiske- og personlige trænere. Den 17. december 2013 kl. 15.00 – 16.30 i Idrættens Hus, BrøndbyStadion,2605 Brøndby holder Karsten oplæg om sin nye bog “Træningsplanlægning – præstationsoptimering med periodisering”.

Læs mere her

INVITATIONER – 2013

NOVEMBER

Invitation til OB GrandPrix 2013
OB Bordtennis inviterer til GP stævne fredag den 29. november til og med den 1. december 2013.
Stævnet afholdes i Odense Idrætspark. Tilmelding via Bordtennisportalen.dk senest den 12. november.
Læs mere her

DECEMBER

Invitation til Färs og Frosta International Cup 2013

Esløvs AI BTK, Sverige inviterer til Färs och Frosta International cup 2013 den 27. til 29. december 2013 i

Eslövshallen, Onsjövägen i Eslöv. Tilmelding senest den 23. november 2013 til eai.btk@gmail.com

Læs mere her

INVITATIONER – 2014

JANUAR

Invitation til Kvickly Cup 2014

Ribe Bordtennis Klub inviterer til internationalt stævne for ungdom og senior, der afholdes i Ribe Fritidscenter lørdag den 4. og søndag den 5. januar 2014. Tilmelding via Bordtennisportalen.dk senest den 8. december 2013.

Læs mere her

Invitation til Söderspelen 2014

Mariedals IK Bordtennis inviterer til Söderspelen, international turnering i Borås den 18. til 19. januar 2014. Tilmelding senest den 27. december til mik-pingis@telia.com

Læs mere her

MARTS

Invitation til Nordeuropæiske Veteran Bordtennis Mesterskaber
Nordeuropæiske Veteran Bordtennis Mesterskaber afholdes i København, 28.-30. marts 2014. Mesterskaberne afholdes i samarbejde mellem Amager Bordtennis Klub og Dansk BordTennis Union. Tilmeldingen er åben fra 15. oktober 2013 til 1. marts 2014.

Læs mere her

APRIL

Invitation til Austrian Sparkasse Youth Championships 2014
Linz inviterer til International turnering I Østrig den 18.-21. april 2014 for U11 til U18. Sidste frist for tilmelding er den 14. marts 2014.

Læs mere her

JUNI

Invitation LederCamp
KFUMs Idrætsforbund inviterer til LederCamp, hvor du bliver klædt på til at håndtere både udvikling og udfordringer i din forening. Ledercampen afvikles som internat over 4 dage fra mandag den 30. juni til torsdag den 3. juli 2014

Læs mere her

I DBTU’s kalender kan du se mange flere stævner og turneringer.

Se med her her

God fornøjelse!

 

Forfatter: Annemarie H. Kristensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: dbtu@dbtu.dk