DBTU-NYT uge 8

JOOLA European Championship Qualifications
D. 12 marts spiller Danmark landskamp mod Italien i Frederiksborgcentret i Hillerød kl. 19.00. Det er en enestående mulighed for at se de bedste danske spillere i aktion, og med Jonathans Groth flotte sejr i weekenden over nr. 21 i verden og Kasper Sternbergs flotte spil i Sverige for førerholdet Eslöv, er det et dansk hold i topform. Italienerne har så langt i kvalifikationen vundet 2 kampe og tabt 2, mens Danmark har vundet 1 og tabt 3. Hold øje med DBTU’s hjemmeside og læs mere om billetsalg, udtagelser mm. 

Medlemsregistrering
Vi er ved at ’være i land’ med årets medlemsregistrering men mangler dog stadig nogle klubber. Er du i tvivl om, hvorvidt DBTUY har modtaget jeres medlemstal?
Læs mere her

Tjen penge til din klub
Den 20.februar lancerer Dansk Handicap Idræts-Forbund et nyt landsdækkende lotteri, hvor også DBTU’s klubber kan tjene penge til klubben.
Læs mere  her

Senior DM 2013
Husk, at det er muligt at opnå klubrabat på entrebilletterne til DM for Senior 2013! Se også traileren til årets danske mesterskaber.
Læse mere her

Indbydelse til informationsmøde om projekt ’Piger i bordtennis’
I forbindelse med DM for seniorer indbyder DBTU hermed alle interesserede klubledere til informationsmøde om det projekt med flere piger i klubberne, som der har været arbejdet intenst med det seneste års tid.
Læs mere her

Støtte til fattige børn
De danske idrætsforeninger kan nu søge DIF om støtte til børn fra familier, som ikke har råd til at gå til idræt.
Læs mere her

BAT bogen til download
Det er nu muligt at downloade BAT bogen.
Læs mere her

Stævner
DM Rating, OB Bordtennis, 2. marts 2013
Brøndby Grand Prix, Brøndby BC, 6. – 7. april 2013