DBTU søger klubber

DBTUs konsulenter er nu i gang med at planlægge de træner- og lederkurser der skal afholdes i foråret 2012. Det er valgfrit for klubben, hvilket kursus de ønsker at afholde ud fra DBTUs kursusrække. Det er klubbens opgave, at sørge for adgang til lokale med 4-6 bordtennisborde samt mulighed for at deltageren kan sidde og modtage teori. Hvis muligt gerne lokaler med tavle/whitebord samt adgang til projektor/DVD.

Klubben sørger for at ”prikke” mulige kursusdeltagere og få dem tilmeldt hurtigt så det fremgår af DBTU’s hjemmeside, at der allerede er tilmeldte til kurset (dette plejer at katalysere flere tilmeldinger). DBTU rekrutterer deltagere fra de omkringliggende klubber. Kurset gennemføres ved minimum otte deltagere.

Det er slutteligt klubbens opgave at sørge for forplejning til kurset (udgifter afholdes af DBTU). Øvrige administrative opgaver såsom invitation, underviser og materiale arrangeres ad DBTU.

Er din klub interesseret i, at afholde et kursus, kontaktes udviklingskonsulent Annette Westermann (kontaktinfo nedenfor). Du kan læse mere om DBTUs kurser her.

JUNIORTRÆNERKURSUS 2008KLUBTRÆNERKURSUS

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk