DBTU søger stadig arrangører

Der skal forhåbentlig også i denne sæson afholdes Top 12 og DM for Senior. Desværre er der ikke nogen danske klubber eller unioner som har meldt sig på banen til at være arrangør af disse 2 stævner.

Top 12 skal afholdes 6-7. februar 2010.

DBTU har tidligere meddelt, at vi foretrækker en sjællandsk arrangør, da DM for Ungdom er placeret vest for Storebælt. Men vi vil nu gerne opfordre alle danske klubber til at overveje at være arrangør af Top 12, da vi ikke længere kan vente med at finde en arrangør.

For at afholde stævnet skal man bruge 1 hal med tilskuere pladser + 1 rum med 6 opvarmningsborde. DBTU yder et tilskud på 3.000 kroner til arrangementet + leverer borde, net, bander, bolde og præmier.

DM for Senior skal afholdes 5-7. marts 2010.

DBTU tager ikke geografiske hensyn af hensyn til placeringen. For at afholde stævnet skal man gerne have 2 haller i forbindelse med hinanden. Der findes en manual for afholdes af stævnet, som kan fås ved at kontakte DBTU leverer borde, net, bander, bolde, folk til dommerbordet og præmier.

Er man interesseret i at være arrangør skal man hurtigst muligt kontakte Dorte Kronsell. Ansøgningsfristen er mandag 7. september. Har man spørgsmål, er man meget velkommen til at kontakte Dorte Kronsell.

Forfatter: Tommy Jørgensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 13
Kontaktperson e-mail: dorte.kronsell@dbtu.dk