DBTU’s julekalender 2015

I december vil der hver dag blive lagt en kalenderlåge på hjemmesiden. Læs mere om “reglerne” i DBTU’s julekalender her


Sådan så KBTUs bestyrelse ud i jubilæumsåret 1981. Bagerst fra venstre er det Aksel Beckmann, Steen Hummeluhr, Steffen Hussing og Bent Nielsen. Forrest fra venstre Kurt Kristensen og daværende formand Jan Ribel.

Opgave:

Top 12 og tipskonkurrence!

Nu har du chancen for at være med i en Top 12, for det er dit ansvar at udtage 12 personer, som mellem jul og nytår skal være med i en Top 12-turnering i klubben (eller hvor du kan finde plads). Du SKAL finde præcis 12, som er klar (afbud accepteres ikke, men hav for en sikkerheds skyld en reserve klar).

Du skal arrangere turneringen efter følgende spillemønster: To puljer med 6 i hver. Der trækkes lod mellem alle deltagerne på dagen. Ingen seedning. Nr. 1 og 2 i puljerne krydser over i to semifinaler. Der spilles efterfølgende finale og kamp om 3.- 4. pladsen.
Efter samme model spiller nr. 3 og 4 i puljerne om placeringerne 5-8, og nr. 5 og 6 i puljerne om placeringerne 9-12. Man spiller altså om alle pladser. Det betyder i alt syv kampe bedst á fem sæt for alle spillere.

Hver spiller deltager desuden i en tipskonkurrence ved inden puljerne kendes at udfylde en tipsseddel, hvor man gætter på alle placeringerne fra nr. 1-12. Disse laves individuelt og holdes hemmelige. Man giver dem så til træneren, som så er den eneste der ved, hvordan hver enkelt har tippet – træneren har naturligvis tavshedspligt. Det er også træneren, der finder vinderen af tipskonkurrencen efter følgende regler:

Eks. på tipsseddel:
Denne tipsseddel er fra: (NAVN)
1. Vera
2. Birger
3. Ahmed
4. Bent
5. Miriam
6. Henrik
7. Bente
8. Peter
9. Palle
10. Erika
11. Stanislav
12. Emil

Vinderen af tipskonkurrencen findes på den måde, at hvis nu Peter vinder foran Bente, så har ejermanden af tipssedlen i dette eksempel allerede minus 7 på Peter og minus 5 på Bente, da vedkommende har Peter som nr. 8 og Bente som nr. 7, og de altså henholdsvis blev nr. 1 og 2. Sådan gennemgås hele tipssedlen. Den tipper med mindst minus sammenlagt vinder tipskonkurrencen og sikkert også en gave fra klubben/træneren – det vil jeg gætte på!

Råd:
Tilbring et stykke tid alene hver dag.

Dagens fødselsdage:
63 bordtennisspillere på portalen har fødselsdag i dag blandt dem den kendte bornholmer Jan Haagensen, Hasle, der fylder 52 år. Jan slog sit navn fast i skoleturneringen B.T. Cup’en i 1970’erne og deltog ved ungdoms EM i Vichy i Frankrig i 1976. Desuden fylder Victor Nielsen fra Viby’s 2. divisionshold 20 år i dag og Emil Thomsen fra Team A1 Link’s hold i Drengedivisionen 14 år – tillykke!


Dette er ikke Thomas Helmig som ung, men derimod Victor Nielsen, der fylder 20 år i dag.


Jan Haagensen med pokalen efter at Hasle Borgerskole har vundet B.T. Cup’en i februar 1977 i Gladsaxe Sportshal. Ved siden af Jan ses Jens ’Pip’ Koefoed (far til Nicoline Koefoed).


Bornholms Jan Haagensen fylder i dag 52 år. Læs artiklen i Bornholms Tidende i forbindelse med hans 50 års fødselsdag for to år siden her

Vi glæder os til jul – nu skal vi bare sove 3 gange mere…ho, ho, hooooo!

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk