I december vil der hver dag blive lagt en kalenderlåge på hjemmesiden. Læs mere om “reglerne” i DBTU’s julekalender her

Hvad skulle vi gøre uden dommerne?

Hvor mange dommere kender du egentlig navnet på? Måske ikke så mange, men det er godt, at vi har dommerne, selv om det til tider kan være frustrerende, når man f.eks. får dømt en fejlserv eller bliver præsenteret for det gule eller røde kort.
Dagens kalenderlåge er en hyldest til de mange dommere, der dels gør det fortrinligt på dansk jord, og som måske også er på plads ved internationale begivenheder.
Kunne du tænke dig at blive dommer, så kontakt Jens Gullberg-Hansen på mail jgh@gtac.dk. Tlf.: 33 21 87 37 eller 40 30 39 01.

Dansk ledelse ved VM

Netop nu afvikles der ungdoms-VM i Vendee i Frankrig (29/11 – 6/12-2015). Andreas Dilling deltager i single. Steen K. Andersen deltager som referere ved turneringen, hvilket betyder, at han har ansvaret for over 50 dommere og deres arbejde ved turneringen. Steen er desuden øverst ansvarlig for den samlede afvikling af turneringen ud fra fortolkningen af reglerne.


Steen K. Andersen.


Foto: Kim Holm Pedersen. Preben Søndergaard i aktion ved DM. I 2015 fik Preben Søndergaard opfyldt sin dommerdrøm i Baku, hvor han dømte herreholdfinalen ved det europæiske OL. I Politiken kunne man den 22. juni læse en artikel om hans fantastiske oplevelser ved European Games i Aserbajdsjan. Læs artiklen her


Ved German Open den 27-31/1-2016 vil dommeren Jens Gullberg-Hansen (billedet), der også er formand for DBTU’s dommerudvalg repræsentere de danske farver. Foto: Kim Holm Pedersen.


Lennart Lundquist dømmer her ved ungdoms DM. Lennart er medlem af DBTU’s appeludvalg. Foto: Kim Holm Pedersen.


En koncentreret Troels Ladefoged, der i øvrigt dømte Roskildes kamp i 4. runde af ETTU Cup’en på hjemmebane den 20. november mod spanske Borges, der desværre vandt med 3-2. Foto: Kim Holm Pedersen.


Vi spillere kan naturligvis sagtens selv dømme kampene, men det er altså ikke helt det samme. Foto: Kim Holm Pedersen.


I 2002 skriver Arne Madsen om den nye serveregel i Bordtennisbladet.


Serven har altid været genstand for diskussion. Her en meget gammel fortolkning af den dengang nye serveregel.

Råd:
Respekt for dig selv – Respekt for andre – Ansvar for dine handlinger.

Dagens fødselsdage:
59 bordtennisspillere på portalen har fødselsdag i dag blandt dem Mads Jørgensen, Holme Olstrup, der fylder 21 år og Liss Rasmussen, Brønshøj, der fylder 56 år – tillykke!


Mads Jørgensen 21 år i dag.

Vi glæder os til jul – nu skal vi bare sove 22 gange mere…ho, ho, hooooo!

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk