I december vil der hver dag blive lagt en kalenderlåge på hjemmesiden. Læs mere om “reglerne” i DBTU’s julekalender her

OBs Grand Prix 2015

I dag og i hele weekenden afholder OB som så mange gange før det årlige Grand Prix-stævne i Odense.

Som en lille ekstra service bringer vi her puljerne i Herre elite-rækken fra OB’s stævne den 1.- 2. december 1979, hvor stævnet også var 3. afdeling af DBTU’s Grand Prix-serie. Den gang deltog 575 spillere fra 70 klubber i stævnet, og der blev spillet 1.552 kampe på de i alt 30 borde.


Sådan så deltagerfeltet ud i herre elite-rækken ved OB’s Grand Prix-stævne i 1979.

Der mangler en enkelt pulje på billedet herunder. Det er pulje 21, hvor topseedede Freddy Hansen fra Virum havde trukket Steen Kallermann, Helsingør (ham den høje, hvis bror hedder Peter) og Karsten Reitov, BTK 61 (flittig facebook skribent). De spillede på bord 4 kl. 14.20 – så ved I det!

Vind Andy Pereira’s t-shirt med autograf

OB’s cubanske es Andy Pereira deltager lørdag i herre elite-rækken ved OB’s stævne. Han har lovet at signere en t-shirt, som måske kan blive din, hvis du ”liker” denne artikel på DBTU’s facebookside. Der trækkes lod blandt alle, der har ”liket” inden kl. 14.00 i morgen lørdag.


Andy Pereira har lovet, at det ikke bliver t-shirten på billedet, som udloddes i konkurrencen.


Andy Pereira, OB – en karismatisk spiller som publikum godt vil se.

Råd:
Når du taber så glem ikke at lære af det.

Dagens fødselsdag:
73 bordtennisspillere på portalen har fødselsdag i dag blandt dem den danske mester i yngre drenge single i 2015 Daniel Simonsen, der fylder 13 år – tillykke!


Dagens fødselsdagsbarn Daniel Simonsen (rating 2288) er en af de spillere, som dansk bordtennis har store forventninger til i fremtiden. I 2. division øst har han vundet 19 ud af 21 kampe for Hillerød II og for to dage siden debuterede han på klubbens førstehold i 1. division øst med to sejre uden sættab mod København.


To af de store. Daniel Simonsen (tv.) og Jonathan Groth (th.) ved senior-DM i 2014.

Vi glæder os til jul – nu skal vi bare sove 20 gange mere…ho, ho, hooooo!

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk