De første to UEM-dage

EM FOR UNGDOM 2007 BUTTERFLY FTZ ETTU

Efter de to første UEM-dage i Bratislava giver ungdomslandstræner Mads Sørensen her en kort vurdering af de tre hold:

DAME JUNIOR
“En flot indsats indtil videre, der er blevet belønnet med tre sejre i ligeså mange kampe, og en play off-kamp om en plads i 1/8-finalerne.

Pigerne tror på de kan vinde, og så vinder de – og vurderingen af at de havde chance for oprykning til A-gruppen var ikke for optimistisk”.

HERRE JUNIOR
“Måske var spillernes forventninger til egne evner sat lidt for højt, og de har endnu ikke leveret varen – forhåbentlig kommer de i gang i den altafgørende play off-kamp, så de fortsat kan vise at de hører til blandt Europas bedste.

Der har været – og er – lidt småskader i truppen, hvilket naturligvis heller ikke har hjulpet på mulighederne for gode resultater, men trods dette skal der præsteres bedre fra nu af”.

DRENGE
De yngste har levet op til forventningerne – de er med i kampen om medaljer qua off-kampen søndag, og vinder de den er de i 1/8-finalerne, som var målsætningen.

Der har været fanstastiske præstationer undervejs – og nogle udfald, som har ærget mig, men det overrasker mig ikke, da de stadig er unge og urutinerede.

Jeg håber de vil præstere 100% i play off-kampen, så vi kan få en 1/8-finale, og så må vi se hvordan det går derfra”.

Læs mere om EM for Ungdom 2007 ved at følge linket – og læs meget mere om ungdomslandsholdsarbejdet under Landshold -> Ungdom

 

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk