De Østdanske Mesterskaber 2023

Bordtennis Danmark vil gerne takke spillere, trænere, forældre, søskende osv. for et vel overstået ØM, lørdag den 14. og søndag den 15. januar 2023! Det var en weekend med en masse bordtennis med glade spillere, trænere, forældre, søskende osv. Alle kæmpede og gav alt, hvad de havde, samt var der generelt en rigtig god stemning.

Det var et ØM, hvor der var plads til både leg og sjov samt seriøsitet ved bordtennisbordet, hvor alle gav den gas. Det var både nogle, som var ude at prøve kræfter med ØM og måske et rigtig bordtennisstævne for første gang og spillere, som gik efter at blive østdansk mester. Ikke nok med, at der var medaljer på spil, så var der også noget andet at kæmpe for. Der var nemlig også kamp om de tre pokaler for mest vindende klub i Ungdom, Senior og Veteran. Og det var især tæt i seniorrækkerne! Her lå klubberne tæt, og vi var derfor nødt til at vente på, at den sidste kamp ved ØM blev færdigspillet – det var finalen i Klasse 3 Herresingle.

Pokalerne med …
Mest vindende klub i Ungdom gik til Amager BTK
Mest vindende klub i Senior gik til JIF Hakoah
Mest vindende klub i Veteran gik til Hillerød GI Bordtennis

Liste over Mest vindende klub i Ungdom
Liste over Mest vindende klub i Senior
Liste over Mest vindende klub i Veteran

 

Du finder resultaterne fra ØM her: https://www.bordtennisportalen.dk/DBTU/Turnering/VisResultater/#90718,

Stort tillykke til de tre klubber med pokalen og tillykke til alle medaljetagerne! Tak for et godt ØM.

Funzonen – den gode historie

Vi havde ligesom sidste år en Funzone mellem Hal B og Hal C. Allerede fra da de første puljer var færdigspillet, var der besøgende i Funzonen, hvor der bl.a. var SUKIRU-lege, Robat, Pongbord, Midiborde. Zonen havde konstant besøgende og ingen af aktiviteterne stod alene i åbningstiden fra kl.10-17 både lørdag og søndag. Det var ungdomsspillere, søskende, forældre og enkelte seniorer, som var forbi zonen. Det var overordnet set en KÆMPE succes, hvilket også blev påpeget af flere klubledere, forældre osv. som mente, at det var et godt afbræk fra den seriøse stemning, der herskede i de andre haller.

Der var en 7-årig dreng, hvor moren fortalte os, at han sidste år tilbragte hele weekenden i Funzonen, mens storebroren spillede. Nu var han så startet til bordtennis, fordi han denne weekend for alvor havde fået smag for det.

 

 

Arrangør 2024?

Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi er nødsaget til at have begrænsninger på rækkerne, da der var mange, der rigtig gerne ville være en del af ØM. Derfor håber vi, at der er nogle klubber, som har lyst til at være arrangør på næste års ØM i samarbejde med Bordtennis Danmark, da Bordtennis Danmark desværre ikke har tiden eller ressourcerne til at stå alene med afviklingen af ØM – hvilket er årsagen til, at der ØM kun afvikles i en weekend i stedet for de to weekender. Hvis det har interesse eller du vil høre mere, så skriv til ebn@bordtennisdanmark.dk

 

Billeder fra Funzonen