De sidste kvartfinaler?

Lørdag eftermiddag spilles hvad der kan blive de sidste kvartfinaler i herrernes elitedivision.

Virum-Sorgenfri møder BTK 61, der vandt den første kvartfinale med 6-1 i Roskilde – Kasper Sternberg vandt ved denne lejlighed begge sine singler, og han må på den baggrund betegnes som gæsternes nøglespiller i returopgøret.

Værternes rutinerede hold er dog ikke uden chancer mod 61’ernes unge ditto – måske rutinen kan blive afgørende, hvis kampen bliver tættere end sidst.

Martin Bremer stod for Virums enlige sejr i det første opgør – han og formentlig Mikkel Hindersson er primært spillerne, der skal forsøge at skabe spænding i Virum lørdag eftermiddag, hvor der er GRATIS ENTRE og publikumskonkurrencer…

I den anden kvartfinale har Esbjerg fordelen efter udesejr mod Hillerød i det første opgør – sejrscifrene lød på 2-6.

Vestjyderne har denne gang ovenikøbet fordel af hjemmebane – og efter sigende er Hillerøds ubestridte førstemand; Hou Yu Houang  ikke med i den anden kvartfinale, hviket ikke just gør værterne til mindre favoritter.

Esbjerg er med vice-mesteren i Grand Prix-finalerne; Mads-Peter Jannings og kinesiske Wang Wen Jie i spidsen klare favoritter – uanset HGI’s holdopstilling, og meget skal gå galt for at de efter lørdagens kamp ikke er klar til semifinalerne.

EBTK har til lørdagens kvartfinale en event med bl.a. ølsmagning på programmet – læs mere om arrangementet hos Esbjerg BTK

KVARTFINALER

07-03-07  19:00

Hillerød

v

Esbjerg

2-6

13-03-07  18:30

BTK 61

v

Virum-Sorgenfri

6-1

17-03-07  14:00

Virum-Sorgenfri

v

BTK 61

info

17-03-07  15:00

Esbjerg

v

Hillerød

info

18-03-07  10:00

Esbjerg

v

Hillerød

info

22-03-07  18:30

BTK 61

v

Virum-Sorgenfri

info

Bemærk, at link til Info åbner i samme browservindue…

Esbjerg fik som højest placerede klub på pladserne 3-6 i grundspillet lov til at vælge modstander – grundspillets nr. 1 og 2; Brønderslev og Køge Bugt indtræder først i slutspillet til semifinalerne, hvor Brønderslev som grundspilsvinder får lov at vælge modstander.

Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles bedst af tre kampe, mens der spilles én bronzekamp…

Læs mere om Danmarks bedste herrerække under Elitedivisionerne, hvor der bl.a. er links til kampprogrammer, stillinger og toplister, m.v.

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk