De tre musketerer i Slovenien

Dilling og Lind stillede op i både U21 og Men’s single og Rasmussen i Men’s.

Lind og Ramussen stillede ligeledes op i double – endda sammen for første gang.

Dilling blev 2’er i gruppen i både U21 og Men’s og gik desværre ikke videre, men tog en flot skalp ved at vinde over verdens nr. 166, Alejandro Toranzos.

Lind var seeded direkte til hovedturneringen i U21, hvor han i første kamp skulle møde Martin Friis fra Sverige. Denne blev vundet med 3-1. Efterfølgende mødte han Andreas Levenko fra Østrig, nr. 112 i verden, en spiller han ikke har vundet over siden 2009. Lykken vendte denne gang, og Anders trak sig sejrrigt ud af kampen med 3-2. I kvarten stod han overfor franskmanden Bastien Rembert. Denne blev vundet med 3-0, hvorefter han den næste dag skulle møde Bence Majores i semi’en. Her gik den ikke længere, og Majores vandt med 3-0.

Rasmussen og Lind var seeded 1’er i deres Men’s pulje, og denne levede de op til og gik videre til hovedrunden. Rasmussen mødte i første runde, 1/32, Honor Scozs, nr. 66 i verden, og det blev noget af en gyser, der desværre ikke gik Rasmussens vej, da han blev besejret med 11-9 i 7. sæt.

Lind stødte i første runde ind i Rech fra Italien, nr. 135 i verden, som han vandt med 4-0, for i 1/16 at støde ind i Rasmussens modstander fra første runde. Scozs vandt med 4-1.

For første gang stille Rasmussen og Lind op i double – sammen. Der var 52 par med, og de var seeded 51 🙂 Men drengene ville det anderledes. I første runde i kval. runden besejrede de Katowski og Kubik fra Polen med 13-11 i afgørende sæt. I anden runde gik det ud over Sirucek og Tregler fra Tjekkiet, hvorefter de kvalificerede sig til hovedrunden og dermed 1/8, hvor de stod overfor Huang og Wang fra TPE. Denne kamp blev vundet med 3-2 i sæt, og nu stod de så i kvartfinalen mod Lam og NG Pak Nam fra HongKong. Dette blev endestationen for drengene i denne omgang.

Idag går turen til Kroatien, hvor Stefanie ligeledes deltager.

Forfatter: Karin Lind
Kontaktperson tlf.: 40 41 23 13
Kontaktperson e-mail: karinvlplind@gmail.com