Debat og inspiration

Kære Ledere i elitedivisionen og 1. division!

Som det fremgår af indlæg fra Mads-Peter Jannings’ afholdes der konference om fremtidens elitedivision den 27.9. Indholdet kan læses andetsteds på dbtu.dk.

Asger Rasmussen fra OB/Divisionsforeningen for Herre Elite Bordtennis (DHB) og hhv. Mads-Peter Jannings og Steen Hummeluhr m.fl. har lagt et stort og ihærdigt arbejde i at lave et solidt og indbydende program til denne konference, som indeholder både indlæg fra personer med erfaringer fra badminton ligaen samt oplæg til en række spændende workshops.

Det er en meget vigtig konference, hvorfor der er forventning om, at alle divisionsklubber med ambitioner for udviklingen af elitedivisionen tager sig tid til at deltage og bidrage aktivt i debatten. Det er første gang, at der indbydes til debat og ide udvikling for så bred en kreds af personer, og årsagen til dette er helt enkel, det er simpelthen nødvendigt.

De enkelte elitedivisionsklubber og 1. divisionsklubbers satsning har aldrig været større end nu, og derfor er der et kæmpe behov for at debattere det fremtidige ambitionsniveau for elitedivisionen og få afklaret hvad der opbakning til, og hvad der ikke er opbakning til.

Vi skal debattere og inspirere hinanden i relation til mulig fælles markedsføring, hvordan kan vi forbedre rammerne for kampene, få en elitedivisions sponsor, tv aftaler og mange andre ting.

Konferencen skal give mulighed for at høre, hvilke tanker de forskellige klubber gør sig.

Hvilke overvejelser gør de sig i det jyske, Århus, Silkeborg, er der stadig ambitioner???

Og er Dragør, Virum og Køge klar til at indføre en tvungen U18-spiller eller blandede hold???

I Roskilde er vi klar til 3 mands hold på et bord, hvor mange andre er klar til det???

Der er rigtig mange spændende temaer på dagsorden, som vi har brug for at debattere. Derfor er der en klar forventning om, at denne konference har topprioritet således at alle klubber møder op og bidrager med engagement

Vi ses den 27.9 i Brøndby

På vegne af DHB og Roskilde Bordtennis

Forfatter: Martin Lundkvist
Kontaktperson tlf.: 40 70 99 99
Kontaktperson e-mail: mlu@alomentor.dk