Debat om STIGA Divisionen

I DBTU’s uofficielle Facebookgruppe er der startet en debat om STIGA Divisionen (uddrag):

“Som tingene er nu er STIGA Divisionen derfor IKKE for den almindelige 1. Divisionsklub.

Det er omkostninger der alene kan og bør dækkes ved sponsorindtægter og det er mange / rigtig mange penge at bruge og pt. også at finde.

Det er super lækkert for vores sport, at der er nogle enkelte klubber der er i stand til at betale de mange penge, der skal til år efter år.

Det gavner helt sikkert interessen for topbordtennis, men det er også for mange indlysende, at når vi bevæger os under top 5, så er der reelt ikke klubber der kan være med på den økonomiske side til, at kampene reelt for en sportslig værdi når der spilles mod tophold.

For 1 divisionsklubben med mulighed for oprykning henstår der så også det moralske spørgsmål. Hvis truppen skal bestå af spillere der ikke kommer ellers i klubben, hvilken værdi har det så for klubbens medlemmer?”

Klik ind Facebookgruppen, læs resten af debatindlægget, og deltag i debatten – herunder linkes direkte til gruppen, men man skal være logget ind for at kunne se hele indholdet, som fx fotos, i denne, ligesom man skal være medlem af Facebook for at kunne tilmelde sig…

FACEBOOKFACEBOOKFACEBOOK

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk