Den er go' nok: Maze er til DM

Michael Maze er kommet, har set, og har indtil videre sejret ved DM i Snejbjerg – og selvom spillet ikke har været oppe på allerhøjeste niveau, er det som forventet blevet til sikre sejre i de første runder i Herre Single.

I første runde mødte den danske Verdens Top 20-spiller stortalentet Jonathan Groth, der gjorde indtryk på verdensstjernen:

“Jeg var overrasket over hvor godt han læste skuen i spillet – han har et rigtig godt håndled, og hans spil imponerede mig lidt”, udtaler Maze, der slog kun 15-årige Groth med 4-2 efter juniorlandsholdsspilleren havde haft sætføringer på både 1-0 og 2-1.

“Han synes tydeligvis det er sjovt at spille, hvilket han også viste på VM-træningslejren i december”, udtaler Michael Maze – Groth var her med for første gang i landsholdssamenhæng på seniorplan.

I sin anden kamp slog Maze landholdskollegaen Christoffer Petersen (ligeledes med 4-2), og syntes undervejs at have lidt problemer med ryggen, men dette afviste han dog:

“Der var ingen problemer – jeg lavede blot nogle strækøvelser, og spillede endvidere afventende for at prøve mit passive spil af. Jeg skal dog finde et andet niveau frem i morgen, når jeg skal møde Bønne og evt. spiller finale”, siger en bevidst Michael Maze om sine DM-chancer.

Verdensstjernen er til DM for første gang siden 2005, og er for første gang siden 2001 med på finaledagen – og Maze er glad for gensynet med DM, selvom det er noget anderledes end at være til fx. VM og OL:

“Det er sjovt at hilse på alle de spillere, som man ikke ser så tit mere, og selvfølgelig vil man gerne gøre det godt, når man nu er her – også selvom DM ikke (længere) har allerhøjeste prioritet”, slutter en semifinaleklar Michael Maze.

DM FOR SENIOR 2008

DM FOR SENIOR 2008

Der er oprettet et “sæsonpræget” menupunkt på dbtu.dk – Danske Mesterskaber vil være på menuen et godt stykke hen i foråret, så man kan se indbydelser, nyheder og senere resultater, når først de mange danske mestre og medaljetagere er fundet…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk