Det’Batter

Få en god start på den nye sæson og læg fundamentet for mange flere

En nye sæson står for døren og det gør endnu en omgang Det’Batter også. Igen i år har alle klubber mulighed for at blive en del af Det’Batter-fællesskabet med kerneværdierne: Relationer, Udvikling og Sjov. Den centrale del af Det’Batter handler om at give trænerne de rigtige redskaber til at forberede en træning baseret på de værdier, da de er stærkt medvirkende til øget fastholdelse.

Redskaberne leveres via skriftligt materiale, gratis trænerkursus og klubbesøg af en erfaren trænerudvikler, der vil hjælpe med at overføre teori til praksis.

I sæsonen 2017/2018 har vi den særlige fornøjelse at lancere en helt ny uddannelse for bordtennistrænere med en hidtil uset høj kvalitet. Første trin af uddannelsen hedder Basistræner og vil være gratis at deltage i for klubber, der er blevet en del af Det’Batter siden januar 2017.

Hør mere om effekten af at være en del af Det’Batter i videoen herunder. Giver det lyst til at blive en del af Det’Batter, så kontakt udviklingskonsulent Jeppe på jeppe.damsgaard@dbtu.dk eller 43 26 21 17.

 

 

 

 

Forfatter: Jeppe Lindhardt Damsgaard
Kontaktperson tlf.: 43262117
Kontaktperson e-mail: jeppe.damsgaard@dbtu.dk