DJ's sendte DK på tavlen

ETTU   EM FOR UNGDOM 2009   ETTU

Danmark er på tavlen ved EM for Ungdom 2009!

DK’s DJ’s vendte både 0-1 og 1-2 til sejr på 3-2 over Montenegro, og er dermed stadig med i oprykningskampen til A-gruppen – lørdag eftermiddag er der puljefinale mod Luxembourg.

DK v Montenegro: 3-2

Mie Jacobsen blev dansk heltinde, topscorer og matchvinder – to sejre uden sættab blev det til for andenårsjunioreren, hvilket sikrede holdsejren mod montenegrinerne.

Jacobsen spillede stabilt i begge kampe, og var kun presset en smule i den første, hvor hovedet blev sat på plads i fællesskab med coach Poul Sørensen – gode vinklede åbninger + solide opfølgninger gav meget til pointkontoen.

UEM 2009 | MIE JACOBSEN - DK v MNE

Pernille Agerholm vandt en enkelt single, da hun undervejs udlignede til 2-2 med en sikker sejr på 3-1, og rejste sig dermed efter en ikke helt godkendt indsats i holdkampens første single.

Her mistede hun initiativet og tilsyneladende troen undervejs, hvor første sæt blev vundet og de tre sidste tabt – ukarakteristisk af den normale førstedame.

Undervejs var der endvidere debutantsætsejr til pigespilleren Simone Dueholm, der dog ikke kunne holde helt hjem efter en mere end godkendt indsats i de tre første sæt – også her blev sætføring på 1-0 til 1-3.

Coachen var forståeligt tilfreds efter sejren:

‘”Pigerne viser høj moral trods at de bagud to gange – de holder aftalerne, og det var medvirkende til at vi vender kampen.

Mie spiller en rigtig god holdkamp, og var den eneste der ikke viser tegn på nervøsitet – Pernille rammer ikke sit niveau i sin første kamp, men bliver ved med at kæmpe, og finder det alligevel til sidst.

Simone får en god debut på trods af nerver, men kan ikke holde fast – hun kunne have vundet andet sæt, og skulle have vundet tredie.

Generelt blive vi ved med at kæmpe uanset stillingen i kampen – niveauet som vi afsluttede på, skal vi ramme fra start i morgen, hvor vi har mulighederne”, siger Poul Sørensen, der dog er klar over, at de intet får foræret:

“Det kommer ikke af sig selv”, slutter DJ-coachen.

Herunder kan ses en af indtil videre få danske sejrherrer m/k ved UEM 2009 –
Mie Jacobsen v Culafic i sejren til udligning 1-1 i holdkampen (3. sæt til 3-0).

EM FOR UNGDOM 2009 | DAME JUNIOR

EM for Ungdom 2009 kan følges på dbtu.dk via linket – og hos ETTU & ČAST ved at klikke på de respektive logoer øverst på siden…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk