DK ude af oprykningskampen

EM FOR UNGDOM 2007 BUTTERFLY FTZ ETTU
 uem07_dj_belgien_288.jpg   Efter et tæt nederlag på 2-3 mod Belgien er Danmark uden chance for oprykning i Dame Junior – de spiller nu i stedet om pladserne 19-20 mod Sverige.

Pernille Agerholm og Kimmie Sørensen vandt hver en single, mens Izabell Nørlem, efter sin “sensationssejr” mod Europas nr. 14 søndag eftermiddag, måtte gå sejrsløs fra bordet.

I den afgørende kamp førte Izabell i det afgørende sæt, men kunne altså ikke holde ved, og DK måtte dermed overlade pladsen i den afgørende oprykningskamp til Belgien.

Belgierne blev forøvrigt coachet af tyske Klaus Geske, der er tidligere træner for det danske drengelandshold og JBTV (1998/99).

Med nederlaget kan målsætningen om oprykning til A-kategorien altså ikke længere opnås, og efter den sidste placeringskamp tirsdag formiddag, kan de tre DJ’s og den ene pigespiller i stedet se frem mod den individuelle turnering, der starter torsdag morgen.

Læs mere om EM for Ungdom 2007 ved at følge linket – og læs meget mere om ungdomslandsholdsarbejdet under Landshold -> Ungdom

 

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk