DM i Rundt-Om-Bordet

Det måtte jo komme, vil mange sikkert mene – og nu er chancen der så for at snuppe titlen som dansk mester i Rundt-Om-Bordet.
Christian Gregersen, som også laver DM i Vandbombe med Dansk Udspringer Forbund (med indslag i TV2 Lorry), DM i straffespark med DBU og DM i Planken har nu kastet sig over vores kære sport.
På lørdag den 17. marts afvikles der DM i Rundt-Om-Bordet fra kl. 12-15 på første sal i ILLUM, Østergade 52, 1100 København.

Fredag den 16. marts fra kl. 14-20 er der Rundt-Om-Bordet opvarmning på første sal i ILLUM, hvor der endvidere produceres video til TV2 Lorry og DR Sporten.
Lørdag afvikles de indledende runder med otte spillere i hver gruppe – med én vinder. Hver delfinale er til fem point (to overskydende). Hver vinder spiller finale-runde kl. 14.00. Den endelige finale er også bedst til fem point efter klassiske bordtennis regler (to overskydende). Finale start kl. 14.30. Tilmelding lørdag kl. 11-12.

”Det er forbudt at lægge op – hvis ’oplæg’ sker uprovokeret diskvalificeres man”, fortæller Christian Gregersen og henviser til, at Brønshøj Bordtennis er officiel partner og dommer.
Der serveres Aquad’or til spillerne og hvidvin for tilskuere. DJ Kareem sørger for rytmer og underholdning undervejs. Der kæmpes desuden om medlemskab af Fitness World, der også leverer en række andre præmier.

Spørgsmål kan rettes til Christian Gregersen på tlf.: 40 33 09 30 mail christian@gregersen.cc  eller John Verner Kjær, formand Brønshøj Bordtennis på tlf.: 41 37 57 80 mail bb1944john@gmail.com

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk