DM-revancheopgør i Køge

Den forlængede weekend byder på et halvt dusin kampe i Elitedivisionen for Herrer, hvor alle otte HED-hold er involverede – og hvor finalerevanchen fra foråret mellem Køge Bugt og Roskilde er højdepunktet.

Begge fjorsæsonens finalister har i denne sæson tabt en enkelt kamp – begge til Virum-Sorgenfri – og afhængig af holdopstillingerne søndag formiddag, kan det blive en tæt kamp i Køge. Hidtil har Roskilde undladt at bruge Michael Maze, og sker det igen, ligner det et åbent opgør.

– topkampen spilles på Hastrupskolen i Køge med serve off søndag kl. 11:00!

Runden tyvstartes fredag i Hillerød, hvor de hidtil overmatchede oprykkere fra Kvik Næstved kommer på besøg – hvis hjemmeholdet skal gøre sig håb om en slutspilsplads, skal denne kamp vindes. Ingen af holdene er endnu kommet på pointtavlen, hvilket altså sker for et af dem fredag.

Lørdag er er igen topbordtennis i HGI, hvor topholdet fra VSBTK kommer på besøg – Li Moding og Henrik Vendelbo har begge en “perfect record” for gæsterne, der ligner klare favoritter i det nordsjællandske derby.

Hjemmeholdet forsøger som tidligere at gøre ekstra ud af kampene i FrederiksborgCentret – foruden gratis entré til begge kampe, vil der efter kampene være mulighed for at spille med HGI-spillerne, og efter dette kan man slukke tørsten med smagsprøver fra en af klubbens sponsorer.

I Odense gør man også en stor indsats for at løfte arrangementet, når Dragør kommer på besøg hos OB – en mobil tribune bliver placeret midt i hallen, så man får “en arena i arenaen”, der denne gang er Odense Idrætshal, hvor der endvidere er kontenuerlig resultatformidling på storskærme.

Sportsligt kan det også blive en oplevelse i den fynske hovedstad – OB deler topholdsværdigheden med Virum-Sorgenfri, og har vist næsten uovervindelig styrke i næstbedste parkryds. Dragør med Christian Larsen i spidsen, har som eneste hold slået VSBTK.

Foruden de nævnte kampe spilles også Køge Bugt v København og Dragør v Kvik Næstved – det fuldstændige spilleprogram kan ses herunder, og på forsiden af dbtu.dk kan der fra senere i dag findes links til de kampe hvorfra der optateres på LIVE-ticker.

Elitedivisionen for Herrer (info åbnes i samme browservindue)

24-10-08  19:00

Hillerød

Kvik Næstved

v

info

25-10-08  14:00

Hillerød

Virum-Sorgenfri

v

info

25-10-08  14:00

Køge Bugt

Københavns BTK

v

info

25-10-08  15:30

Dragør

Kvik Næstved

v

info

26-10-08  10:00

OB

Dragør

v

info

26-10-08  11:00

Køge Bugt

Roskilde

v

info

info

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk