DM senior 2022 – kvalifikation

DM senior 2022 – kvalifikation

Bordtennis Danmark har ambitioner om at gøre De Danske Mesterskaber for seniorer til noget særligt, til et flagskib i dansk bordtennis. En hjørnesten i bestræbelserne på at levere et attraktivt DM arrangement er, at vores stjernespillere for både herrer og damer deltager. Det er og har været en umulig opgave i 2022 at finde en arrangør, som BTDK kunne give garanti for, at de bedste spillere ikke kunne risikere at skulle til en international turnering. Dette skyldes, at der stadig er Corona i store dele af verden, hvilket gør den internationale kalender umulig at navigere i, da terminer og turneringer flyttes rundt konstant.

BTDK har dog stadig en ambition om et godt og spændende DM arrangement i 2022. Det bliver blot med et helt andet koncept, end vi er vant til. Planen er, at der spilles et senior DM finalestævne i Roskilde kongrescenter medio december.

Kvalifikationsturnering

Inden finalestævnet i Roskilde spilles der to kvalifikationsstævner, et i Østdanmark og et i Vestdanmark. Vi kan nu annoncere, at det første kvalifikationsstævne gennemføres i Hillerød, Royal Stage mandag den 6. Juni 2022 i forbindelse med pinsecup.
Kvalifikationsturneringen er åben for spillere fra hele landet, der opfylder kriterierne for deltagelse til DM. Sæt kryds i kalenderen den 6. juni.
Plakat, koncept, spilsystem og lignende informationer meldes ud i løbet af næste uge. BTDK håber, at mange spillere fra hele landet vil tage udfordringen op og deltage i senior DM 2022.
I øvrigt kan BTDK annoncere, at DM 2023 vil blive spillet i Gladsaxe, hvor konceptet vil ligne det vi kender fra det normale DM.