Dobbeltarrangement

Top Bordtennis og Thomas Ring koncert
Bordtennisklubben KVIK Næstved afholder som de første i Danmark et dobbeltarrangement bestående af en topidrætsbegivenhed og en koncert på samme aften. Dette nye tiltag skal give opmærksomhed til bordtennissporten.

KVIK Næstveds Elitedivisionshold spiller hjemmekamp fredag den 6/1-12, kl. 19.00 mod Brønshøj og efter kampen afvikles en koncert med vinderen af X-factor 2010 Thomas Ring med band, som vil spille live på den normale hjemmebane i Kalbyrishallen, Næstved som vil blive omdannet til en arena med plads til 500 gæster.

Elitedivisionsholdet som pt. ligger nr. 5 i ligaen spiller kamp mod Brønshøj, der ligger nr. 7. Der er lagt op til en spændende kamp med bordtennis på højeste niveau med nogle af de bedste spillere i den Danske Liga. Den tilsvarende kamp som blev spillet i Brønshøj i 1. halvdel af sæsonen var meget tæt, men faldt ud med en 5-3 sejr til Næstved.

Når holdkampen er færdigspillet vil koncerten med Thomas Ring begynde og kører på i en time. Som mange sikkert fandt ud af under TV serien X-factor er Thomas Ring tidligere elitespiller i bordtennis og har spillet på ungdomslandsholdet. Han var med på det Herre Junior hold der fik EM guld i 1994. Derfor er det meget naturligt at lave en koncert med Thomas Ring, sammen med et bordtennisarrangement.

Til dette spændende event er det muligt at købe billetter via www.sj-billetten.dk – læs mere her

Under Danmarksturneringen -> STIGA og Elitedivision findes links til resultater og stillinger, samt til de 10 deltagere i STIGA Divisionen, hvor man kan læse optakter, kampreferater, m.v.

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 20 93 74 67
Kontaktperson e-mail: mjcl@mail1.stofanet.dk