Dødt løb på andenpladsen

Efter ugens kampe er det så tæt det kan være i herrernes elitedivision – i kampen om andenpladsen, anyway.

Esbjerg og Køge Bugt er helt lige på både points og kampscore – vestjyderne er bedst indbyrdes, og vil derfor tage andenpladsen, hvis de to hold stadig skulle være lige efter sidste spillerunde.

– Brønderslev sikrede sig førstepladsen i grundspillet i sidste spillerunde…

Esbjerg slog lørdag BTK 61 med 6-3 på hjemmebane, og rykkede dermed op på andenpladsen – Mads-Peter Jannings og Carsten Egeholt vandt begge singler for hjemmeholdet.

Virum-Sorgenfri fortsatte de gode 2007-takter, der bl.a. har givet en klar udesejr over Esbjerg – og i denne uge en ditto hjemmesejr over Køge Bugt, der blev besejret 6-3.

Veteranen Henrik Vendelbo vandt begge sine singler + sin spillede double i en kamp hjemmeholdet dominerede fra start med føringer på både 3-0 og 5-1.

Virum-Sorgenfri kan trods de gode resultater formentlig ikke nå en plads i Top 4, hvilket ville betyde frit valg af kvartfinalemodstander – med den nuværende form er de givetvis ikke en populær modstander i kvartfinalerne.

I sidste runde om to uger ser programmet således ud:

17-02-07  14:00

BTK 61

Sisu/MBK

17-02-07  15:00

Københavns BTK

Hillerød

18-02-07  14:00

Esbjerg

Brønderslev

18-02-07  14:00

Hillerød

Sisu/MBK

18-02-07  14:00

Køge Bugt

BTK 61

18-02-07  14:00

Virum-Sorgenfri

Københavns BTK

# Topkamp mellem nr. 1 og 2; Brønderslev og Esbjerg – i Esbjerg.
# BTK 61 kan med en forventet sejr over Sisu/MBK sikre sig Top 4-pladsen
# Bundbrag mellem Hillerød og Sisu/MBK om den sidste kvartfinaleplads.

Hos damerne vandt Vedbæk som forventet over Ballerup – resultatet blev 8-2 med fuldt hus til både Dana Bentsen og Emily Ingves.

Med sejren overtog Vedbæk førstepladsen fra BTK 61 – sidstnævnte har dog en kamp i hånden + en væsentlig fordel på kampscoren, og ligner derfor en grundspilsvinder.

I bundkampen holdt Randers Freja sig inde i overlevelseskampen med 5-5 mod Team Hørning, der dermed holder afstanden til nedrykningspladsene – der foreligger desværre endnu ingen enkeltresultater fra lørdagens kamp!

Der er kamp om pladserne 6-8, der giver hhv. redning, play off og nedrykning, hvor tre hold (Hørning, Frem Sakskøbing og Randers) kæmper om at undgå de nederste pladser – kun BTK 61 II er (praktisk talt) sikker på nedrykning…

Læs mere om kampene i løbet af weekenden, og find “alt” om Danmarks bedste bordtennisrækker under Elitedivisionerne, hvor der bl.a. er links til kampprogrammer, stillinger og toplister, m.v.

FOTO: VIRUM-SORGENFRI

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk