Dragør v BTK 61

Publikumsvenlig bordtennis
Dragør Bordtennis Klub var udmærket klar over, at BTK61 ville blive en vanskelig modstander at vinde over, men mindre kan også gøre det, som f.eks. at levere en god gang publikumsvenlig bordtennis, og det var lige det vi fik.

Det var en sand fornøjelse at følge hjemkomne Allan Bendtsen, som er en klar gevinst for Danmarksturneringen. Allan har også overskuddet til at spille lidt for galleriet, når han langt fra bordet laver sine ballonbolde, og får pulsen op hos sine modstandere. Ind i mellem koster det formentligt et sæt eller to, men de ca. 40 tilskuere i Hollænderhallen satte stor pris på underholdningsniveauet.

Allerede i første rude anede man styrkeforskellen på de to hold, Carsten Egeholt fik en skidt start mod Christian Larsen, der med sin store rækkevidde dækkede bordet flot. Carsten kom pænt igen, men kunne ikke true Christian. Cifrene 3-11, 10-12 og 9-11 var udtryk for en sikker sejr.

Kasper Schubeler fik fornøjelsen at stå overfor He, Ke, Yi, og det blev ikke til så mange bolde. Kaspers bat gik i stykker midt i kampen, men det ændrede ikke på det faktum, at det blev en komfortabel sejr til kineseren. Cifrene 3-11, 4-11 og 6-11. BTK61 foran 2-0.

I anden rude levede Dragør i håbet om at udligne, og det var da også lige ved, og alligevel ikke.

Sam Oddsheden mødte Kenn Lykkegaard, og det blev hurtigt klart, at Kenn savner nogle sejre og dermed selvtillid. Gode bolde ind i mellem, men stoppe Sam’s forhånds- og baghåndsloop kunne han ikke. Sam vinder sikkert 11-7, 11-9 og 11-6.

En med spænding imødeset kamp var Cyprian Asamoah mod Allan Bendtsen, og det blev da også en fem sæts kamp, hvor tilskuerne oplevede nogle fantastisk flotte dueller undervejs. 10-12, 11-9, 3-11, 11-9 og 4-11 vidner om en spændende dyst, men det virkede som om, at Cyprian’s hårdt tilkæmpede sætsejre umiddelbart udløste et sikkert sætnederlag efterfølgende, herunder at 5. sæt desværre aldrig nåede at blive spændende. BTK 61 foran 3-1.

I tredje rude var det mest fremherskende Carsten Egeholt’s kamp mod Allan Bendtsen, som dels havde meget af den underholdning, som tilskuerne nød, dels havde Carsten’s vilje til at forsøge at vinde kampen. Det blev til et enkelt sæt, og mange lange dueller, men true Allan kunne Carsten ikke. 7-11, 15-13, 4-11 og 8-11.

I den anden kamp forsøgte Cyprian at finde huller i Christian Larsens spillestil, men det ville sig ikke for Cyprian, der forholdsvis sikkert taber til Christian med 6-11,8-11 og 12-14. BTK61 vinder dermed kampen med 5-1.

Tillykke til BTK61, kampen varede ca. 1½ time, undervejs var der en vis intensitet, og tilskuerne fik trods nederlaget hvad de kom efter – en god gang bordtennis, men spilleformen kan måske diskuteres. Er der en forskel på holdenes styrke, så bliver det kun til en kamp for halvdelen af de 8 spillere, der stiller op. Det kan da ikke være tilfredsstillende. Men det er jo en hel anden snak.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Dragør
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk