Dragør v Hillerød

Morten Knudsen redningsmand
Vejret var fantastisk udenfor lørdag eftermiddag og forventningerne var store indenfor i Hollænderhallen til dagens kamp mod Hillerød, som sidste år vandt bronze. Efter den flotte start mod Virum skulle det vise sig om stabiliteten var i orden og om vi fortsat kan se opad i tabellen. Det kan vi.

Ganske vist er Hillerød alvorlig svækket i forhold til sidste sæson, idet de har mistet en af deres fremragende kinesere(Huang), til gengæld har man forstærket sig i andet parkryds med altid fightende Carsten Egeholt, som spillede i Dragør i sidste sæson.

De ca. 25 tilskuere måtte gnide sig i øjnene over indledningen, og tankerne var så småt begyndt at cirkulere om den sene eftermiddagskaffe hjemme. Dragør blæste Hillerød ud af banen i den første times tid.

Christian Larsen og Kim Høgsberg lagde overbevisende ud med sikre 3-0 sejre over veteranen Peter Greczula og unge Casper Nordahl.

Daniel Fynsk med stor opbakning af sit eget fødselsdagsselskab (tillykke på dagen) indledte mod stærke Wang Wen Ji, som i denne kamp havde forbavsende svært ved at finde rytmen. Daniel måtte bruge 4 sæt før sejren var hjemme.

Morten Knudsen og Carsten Egeholt gav hinanden en spændende kamp, hvor de på skift vandt sættene, og i 5. sæt var Morten den tand bedre, som berettigede sejren. 4-0 til Dragør, som herefter kun manglede en enkelt sejr i at vinde holdkampen og de 3 point. Men det gik ikke helt efter planen.

Christian Larsen kunne slutte festen af mod Wang, som dog højnede sit niveau markant, og medens de to herrer udkæmpede en meget lang duel om sejren, var det som om at alle så med på denne dyst, også på bordet ved siden af, hvor Daniel var tydeligt irriteret over svenske Peter Greczulas serv og hurtigt taber 0-3.

Kim Høgsberg er set meget bedre, og kæmpes alt for hurtigt ned af Carsten Egeholt med 3-0 i sæt. Dragør tilskuerne satte sig lidt længere ud på stolekanten, da Christian Larsen taber den tætte kamp mod Wang med 11-9, 8-11, 6-11, 11-4 og 8-11.

Dermed var føringen til Dragør skrumpet ind til 4-3 og Morten Knudsen og unge Casper Nordahl skulle herefter afgøre, om Dragør skulle have 3 point, eller om Hillerød skulle kæmpe sig til en afgørende doublekamp.

Forestil jer en Hollænderhal, hvor spændingsniveauet efterhånden var steget til uanede højder:

En Morten Knudsen som trissede roligt rundt og lavede fabelagtige loop og slag og ind i mellem det modsatte, en ung Casper Nordahl, hvorom man som Dragør tilskuer tænkte, at rutinen kunne gøre en forskel, men som gav alt med hurtige slagloop, som kunne overraske Morten, og gjorde det ind i mellem.

Afslutningen blev yderst spændende, idet vi måtte ud i 5 sæt før Morten kunne trække det længste strå og vinde med 8-11, 11-2, 11-9, 9-11 og 11-4. Dermed vinder Dragør 5-3 og tager trods alt de 3 point. Flot start af Dragør, flot comeback af Hillerød gjorde eftermiddagen i Hollænderhallen mindeværdig.

Efter Roskilde og Køge Bugts nederlag til Virum, som med deres nye kineser vinder og vinder efter nederlaget til Dragør ved sæsonindledningen, ubesejrede OB og Dragør med henholdsvis 3 og 2 sejre er turneringen kommet godt i gang, og alt er åbent.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Dragør
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk