Dragør v Køge Bugt

Mestrene i knæ
På trods af den på aftenen ualmindelig kølige Hollænderhal var det et utroligt tændt Dragør hold, som mødte op til kampen mod mestrene fra Køge Bugt, som til gengæld – som mestre – måske skuffede en anelse.

Dragør havde til kampen skiftet lidt ud, idet unge Hampus Søderlund afløste Kasper Schubeler. Den unge mand er altså kun 14 år, men er en kæmpetalent, som blev bevist i løbet af aftenen. Kampivrig, aggressiv og formentligt sulten efter at bevise, at han skal være fast mand på holdet kørte han sit eget show i løbet af aftenen.

I første spillerude anede de ca. 30 tilskuere, at der måske var en overraskelse i vente, da Cyprian Asamoah forholdsvis enkelt besejrede Fredrik Lundkvist med 11-9, 11-9, 8-11 og 11-7, og det lignede en Cyprian, der var lidt mere oppe på tæerne end på det sidste. Fredrik virkede lidt frustreret over, at det ikke ville fungere for ham.

I den anden kamp så vi en Hampus Søderlund kæmpe Henrik Olofsson ned i 4 sæt. Kampen var underholdende med lange dueller, og selv om Henrik på et tidspunkt var ved at komme ind i kampen, så kunne han ikke forhindre Hampus i at vinde 11-6, 11-5, 9-11 og 11-6. Flot Hampus. Dragør fører 2-0.

I anden spillerude skulle det vise sig om Dragør kunne holde stand. Carsten Egeholt havde generelt en skidt aften, men lagde dog ud med at vinde 1. sæt over Magnus Wahlgren, som tydeligvis var aftenens bedste Køge spiller. Magnus fik hurtigt fat i kampen, og kunne forholdsvis enkelt vinde
9-11, 11-6, 11-3, 11-8 over Carsten.

Sam Oddsheden har overrasket positivt gennem sæsonen, og det var da håbet, at han kunne slå unge Claus Rasmussen og dermed lægge yderligere pres på Køge Bugt. Claus spillede imidlertid ualmindeligt snedigt, og forhindrede i stor udstrækning, at Sam kunne komme til med sine slagloop.

Det irriterede tydeligt Sam, og alligevel var han ved at komme godt igen i andet sæt, tabte knebent, hvorefter han vandt 3. sæt. Claus laver nogle teknisk fine ting og kunne til sidst trække det længste strå. Claus vinder 11-7, 12-10, 9-11 og 11-8. Udligning til 2-2.

I tredje spillerude efter pausen viste Køge Bugt styrke i 1. parkryds. Magnus havde godt styr på Cyprian og Fredrik ligeså med Carsten. Man skal nu engang havde de sidste par bolde med for at vinde, og det kneb gevaldigt for Dragør. 2 sikre 3-0 sejre til Køge. Stillingen 4-2 til Køge Bugt.

I sidste spillerude var det så Hampus Søderlund og Sam Oddsheden, der skulle holde liv i Dragørs muligheder for at få point. Hampus mod Claus Rasmussen blev for Claus vedkommende et antiklimaks i forhold til hans første kamp. Her var det Claus, der lod sig irritere over at det ikke fungerede, medens Hampus kørte på med loop og slag kombineret med gode server. Hampus skaber muligheder for Dragør ved at vinde 12-10, 11-5, 8-11, 11-5. Og så til aftenens afsluttende drama.

Sam Oddsheden og Henrik Elofsson gav hinanden en fabelagtigt spændende kamp, hvor de på skift var oppe og nede. Utroligt at det kan veksle så meget. Tilskuerne rev sig i håret på skift, og det var ikke til at forudse, hvem der ville vinde.

Det handlede for Sam om at komme i angreb før Henrik fandt på noget, hvorimod Henriks sikkerhed var en anelse bedre end Sam’s. Til hjemmeholdets tilskueres store skuffelse endte kampen 13-11 i femte sæt til Henrik, men efter et sæt hvor føringerne vekslede og hvor vi ind i mellem fik flere flotte dueller. Henrik vinder 12-14, 11-4, 14-12, 8-11 og 13-11.

Dermed vinder Køge Bugt med 5-3 og får altså alle 3 point. Dragør havde al ære af kampen, og var ualmindelig tæt på mindst det ene point.

Dragør spiller søndag mod Team Vendia, Brønderslev, femte hjemmekamp i træk. Det ser holdet frem til. Husk det er kl. 13.30 i Hollænderhallen.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Dragør
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk