Dragør v Kvik Næstved

Dragør kørte over Kvik Næstved
På papiret var Dragør storfavorit mod Næstved, som kom til Dragør uden point i rækken.

Næstved entrerede med to kendte navne, Cyprian Asamoah og Sam Oddsheden, som i sidste sæson spillede mange underholdende kampe for Dragør, hvorfor opgaven blev taget alvorligt.

Lad det være sagt med det samme. Kampen blev ikke den store oplevelse. Dragør var på dagen simpelthen bedre i alle spillets facetter, og det var tydeligt at se, at Næstvedspillerne mangler selvtillid og troen på, at det kunne lykkes.

Christian Larsens formkurve er stigende, og det kunne ses på de to kampe han var involveret i. Christian spillede solidt og vandt begge sine kampe. Første møde var mod Cyprian Asamoah, som synes at være et godt stykke fra topformen. Christian vinder sikkert 3-0 i sæt og fortsatte linien mod unge ikke uefne Simon Arvidsson. Igen sikker 3-0 sejr.

Kim Høgsberg hvis formkurve også er på rette vej brugte lidt tid i sættene på at finde ud af Frederik Staerks spillestil, kom pænt bagud i sættene, kom tilbage og endte i sikker sejr på 3-1. Frederiks force var at blokere på Kims loop, men havde ikke stabiliteten i sættene.

Daniel Fynsk har et kropssprog, som tydeligt viser om han føler sig til rette i kampene eller det modsatte. Han havde tydelige problemer mod unge Simon Arvidsson, hvis loops på især Daniels forhåndsside var et problem. Derfor er det så meget mere klasse at kæmpe sig ud af problemerne og alligevel vinde 3-1 i tætte sæt.

Morten Knudsen har gennem turneringen vist god stabilitet, og det fortsatte mod Sam Oddsheden, hvis spillestil tidligere af undertegnede er beskrevet som yderst underholdende tju-bang spillestil. Kan man stå imod dette pres, og få nogle lange dueller fra side til side, så er chancen for sejr stor. Det skete her, og selv om kampen var ved at tippe til sidst, så blev der holdt fast. Sejr til Morten på 3-1 i sæt.

Dragør vinder dermed 5-0, og kan indkassere 3 gode point på kontoen.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Dragør
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk